Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 22

Čia tai bent: Michailas Južnas įveikė šeštąją pasaulio raketę Milošą Raoničių

53 pasaulio raketė Michailas Južnas dvi su puse valandos trukusioje „St. Petersburg Open“ aštuntfinalio kovoje nugalėjo antrąjį pagal skirstymą Milošą Raoničių. 2004 metais šiame turnyre triumfavęs rusas pergalę iškovojo rezultatu 2:6, 7:6 (8:6), 6:4, o ketvirtfinalyje susitiks su Alexanderiu Zverevu.
Michailas Južnas
Michailas Južnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Rusas iškovojo pirmą pergalę prieš pirmojo dešimtuko tenisininką per pastaruosius dvejus metus. Įdomu tai, kad M.Raoničius antrame sete du kartus padavė pergalei sete, antrame pratęsime pirmavo rezultatu 5:1, tačiau vis tiek jį sugebėjo pralaimėti.

Kanadiečiui nepadėjo ir tai, jog šiame mače jis atliko 13 neliečiamų padavimų ir laimėjo 74 proc. savo pirmųjų kirčių. Rusas laimėjo vos 65 proc. savo pirmųjų padavimų ir palaužė tris varžovo kirčių serijas.

M.Južnas šį sezoną pradėjo „Challenger“ serijos turnyruose, o tik vėliau pradėjo rungtyniauti „Masters“ bei „Didžiojo kirčio“ čempionatuose.

„French Open“ jis pralaimėjo pirmame etape, Vimbldone po penkių setų trilerio krito antrame rate, o iš „US Open“ turnyro buvo priverstas pasitraukti dėl traumos.

Sankt Peterburge 34-erių rusas titulą iškovojo 2004 metais, dar du kartus žaidė finale ir tris kartus pusfinalyje. Apskritai veteranas savo karjeroje yra iškovojęs 10 ATP turnyrų trofėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius