Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 14

D.Medevedevas dvikovos metu niršo dėl itin lėtos Indian Velso kortų dangos

Vienas geriausių planetos žaidėjų Daniilas Medvedevas (ATP-6) pasižymi galingais kirčiais ir pirmaisiais padavimais, tačiau pasiremti savo pagrindiniais ginklais šiam tenisininkui yra labai sunku Indian Velse, kur žaidžiama ant itin lėtos kietos dangos.
Daniilas Medvedevas
Daniilas Medvedevas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Trečiajame „BNP Paribas Open“ pirmenybių rate 27-erių tenisininkas turėjo išlaikyti labai rimtą Ilijos Ivaškos (ATP-86) iššūkį ir pergalę iškovojo tik po trijų setų kovos 6:2, 3:6, 6:1.

Indian Velso teniso kortai yra vieni lėčiausių ATP ture turnyruose ant kietos dangos, ant kurios įprastai kamuoliukai skrieja žaibiškais greičiais, tačiau tik ne Kalifornijoje.

Rimtų problemų Indian Velse jau ne vienerius metus turintis D.Medvedevas tai akcentavo ir po antrojo seto bendraudamas su bokštelio arbitru.

„Ar galiu nueiti į tualetą? Aš šlapinsiuosi tokiu lėtumu, kokio yra šis kortas, taigi galite pradėti skaičiuoti 25 minutes. Kortas yra lėtas, aš irgi būsiu lėtas. Faktų lentelėje jie sako, kad tai yra kieta danga, bet tai nėra kieta danga. Jie meluoja“, – sąlygomis piktinosi šeštoji planetos raketė.

Savo patirtimi buvęs ATP reitingo lyderis ir 2021-ųjų „US Open“ čempionas pasidalijo ir po pergalės įvykusioje spaudos konferencijoje.

„Čia žaisti nėra lengva niekam. Pasakyčiau, jog yra gal tik 10 žaidėjų, kurie turi tam tikrų savybių, leidžiančių gerai pasirodyti šiame turnyre. Jų neatskleisiu. Visi kiti čia labai kenčia“, – dėstė jis.

Iki šiol penkis kartus Indian Velse dalyvavęs D.Medvedevas vienintelį sykį 2021 metais pasiekė aštuntfinalio etapą, į kurį jau žengė ir šiemet.

Dėl vietos ketvirtfinalyje ruso varžovu bus Alexanderis Zverevas (ATP-14).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius