Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 04 03

Danijos teniso talentas nutraukė bendradarbiavimą su buvusiu S.Williams treneriu

Garsus teniso treneris Patrickas Mouratoglou, praeityje atvedęs legendinę Sereną Williams į skambiausias karjeros pergales, nebedirbs vienoje komandoje su Danijos teniso supertalentu.
Holgeris Rune ir Patrickas Mouratoglou
Holgeris Rune ir Patrickas Mouratoglou / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Praėjusio sezono pabaigoje ryškiausiomis spalvomis sužibęs Danijos tenisininkas Holgeris Rune (ATP-8) pranešė apie bendradarbiavimo su Patricku Mouratoglou pabaigą.

„Turėjau galimybę „pasiskolinti“ Patricką ir ribotam laikui ir turėjo šešis mokymosi ir gerai praleisto laiko mėnesius. Dabar atėjo laikas judėti į priekį ir pačiam pasinaudoti išmoktomis pamokomis. Patrickai, ačiū už šiuos gerai praleistus mėnesius“, – žinute pasidalijo Rune.

Iš pradžių abi pusės buvo sutarusios dėl dvigubai trumpesnio darbo kartu, kuris po itin sėkmingos 2022-ųjų pabaigos buvo prailgintas.

Pranešama, kad H.Rune ir toliau turėtų treniruotis P.Mouratoglou teniso akademijoje Prancūzijoje.

Specialistas iš Prancūzijos praėjusiame sezone dirbo su Simona Halep, tačiau jau kurį laiką rumunė yra suspenduota, kol vyksta tyrimas dėl tenisininkės mėginyje rastų draudžiamų preparatų.

P.Mouratoglou net dešimtmetį treniravo legendinę Sereną Williams, o pastaraisiais sezonais buvo pastebimas ir Stefanos Tsitsipo ir CoCo Gauff trenerių štabe.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Holgeris Rune
AFP/„Scanpix“ nuotr./Holgeris Rune

Įspūdingą tenisą praėjusių metų pabaigoje demonstravęs 19-metis danas buvo pasiekęs net keturis ATP turnyrų finalus iš eilės, laimėdamas titulus Stokholme ir Paryžiuje , o Prancūzijos sostinėje finale buvo patiestas ir pats Novakas Džokovičius.

Visgi žaibiškai į pirmą ATP dešimtuką įšokusio jaunuolio rezultatai šiemet kol kas nuvilia – 14 pergalių ir 7 pralaimėjimai bei kol kas nė vieno ATP finalo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius