-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 04 27

Dėl draudžiamo preparato vartojimo Slovakijos tenisininkas sulaukė suspendavimo

Dopingo testo neišlaikęs garsus Slovakijos tenisininkas Andrejus Martinas (ATP-554) be teniso turės praleisti daugiau nei vienerius metus.
Andrejus Martinas
Andrejus Martinas / „Scanpix“ nuotr.

Naujienų agentūra „Reuters“ ketvirtadienį pranešė, kad dėl teigiamo dopingo testo Slovakijos tenisininkas Andrejus Martinas, praeityje pakilęs iki 93-os vietos ATP reitinge, yra suspenduotas 14-ai mėnesių.

Per dopingo kontrolės patikrinimą praėjusiais metais Bratislavoje (Slovakija) vykusiame „Challenger“ turnyre tenisininko mėginyje buvo aptikta draudžiamų anabolinių steroidų.

Skelbiama, kad pirminė bausmė 33-ejų slovakui turėjo būti kur kas griežtesnė ir siekti net ketverius metus, tačiau galiausiai buvo įrodyta, jog pastarasis net nenutuokė apie į jo kūną patekusius draudžiamus preparatus.

„Scanpix“ nuotr./Andrejus Martinas
„Scanpix“ nuotr./Andrejus Martinas

A.Martinas dalyvavo grindų riedulio turnyre, kurio metu sumaišė identiškas gertuves ir atsigaivino iš savo komandos draugo.

Slovako bendraklubis tyrimo metu prisipažino, kad į vandenį buvo įlašinęs keletą Ostarino, dar žinomo kaip enobosarmo, lašiukų.

Buvęs pirmojo ATP šimtuko atstovas paskutinį oficialų mačą žaidė praėjusių metų liepos pabaigoje, „Challenger“ turnyre Italijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius