-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 25

Dominika Cibulkova iškovojo savo antrąjį sezono trofėjų

21-a pasaulio raketė Dominika Cibulkova Didžiojoje Britanijoje iškovojo savo antrąjį sezono bei šeštąjį karjeros titulą. Slovakijos tenisininkė per valandą ir 41-ą minutę įveikė keturiomis pozicijomis aukščiau esančią Karoliną Pliskovą rezultatu 7:5, 6:3.
Dominika Cibulkova
Dominika Cibulkova / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Pirmame „Aegon International Eastbourne“ finalo mačo sete buvo pralaimėtos net septynios padavimų serijos, o keturiose iš jų nesėkmes patyrė tenisininkė iš Čekijos.

Antrame sete D.Cibulkova sugebėjo susitvarkyti su savaisiais kirčiais bei laimėti visas savo padavimų serijas. Ji vieną sykį palaužė varžovę ir to užteko šeštajam titului jos karjeroje pasiekti.

D.Cibulkovai šis turnyras buvo puikus pasiruošimas kitą savaitę prasidėsiančioms varžyboms Vimbldone. Ji iškovojo penkias pergales iš eilės ant žolės dangos, todėl tikrai turėtų būti pasiekusi optimalią sportinę formą.

Tai jau antrasis jos 2016-ų metų titulas, nes vieną ji jau iškovojo turnyre Katovicuose.

21-a pasaulio raketė pirmadienį sugrįš į pirmąjį reitingo dvidešimtuką, o kitą savaitę pirmame Vimbldono čempionato mače susitiks su Mirjana Lučič (WTA-56).

K.Pliskova šį sezoną ant žolės dangos iškovojo devynias pergales ir patyrė vos dvi nesėkmes. Čekė iškovojo titulą Notingame, o Birmingame krito jau pirmame etape.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius