-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 23

Drama Melburne: mačo metu į ligoninę skubiai nugabentas garsus treneris

Anos Ivanovič ir Madison Keys mačas buvo nutrauktas po to, kai garsus serbės treneris Nigelis Searsas prarado sąmonę prasidėjus antrajam dvikovos setui. Prie jo iš karto suskubo „Rod Laver“ arenos medikai. N.Searsas taip pat yra ir Andy Murray uošvis.
Nigelis Searsas
Nigelis Searsas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip teigia vienas iš įvykį mačiusių žiūrovų, N.Searsas ėjo iš žaidėjams bei treneriams skirtų vietų ir staiga prarado sąmonę bei krito ant žemės.

Gydytojai pasirodė akimirksniu, o tenisininkės, laukdamos kortuose, praleido 10 minučių. Tuomet joms buvo nurodyta sugrįžti į persirengimo kambarius, nes mačas nutrauktas neribotam laikui.

N.Searsas iš tribūnų buvo išgabentais neštuvais, nuimtais marškinėliais ir su uždėta deguonies kauke. Pranešama, kad treneris buvo sąmoningas ir suprato, kas vyksta aplink.

A.Ivanovič buvo pastebėta besitreniruojanti požeminėje automobilių aikštelėje, nes tenisininkėms netrukus buvo pranešta, kad dvikova bus pratęsta.

A.Murray tuo pačiu metu žaidė savo trečio etapo dvikovą prieš Joao Sousą ir žinių apie incidentą kol kas negavo. N.Searsas jau visai netrukus taps seneliu, -jo dukra bei A.Murray žmona vasario viduryje ketina susilaukti vaikelio.

Britų treneris N.Searsas daugiausiai žinomas už darbą su vienomis geriausių pasaulio tenisininkių Amada Coetzer bei čeke Daniela Hantuchova.

„ESPN“ žurnalistas Pamas Shriveris praneša, kad britui atgaivinti buvo naudojamas elektros šokas, o vietoje, kurioje jis nukrito, buvo matomas ir kraujas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius