-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 09

Gražus Vimbldono gestas – padengs Ukrainos tenisininkų apgyvendinimo išlaidas

Nors prie sienos priremtas Vimbldonas atlaisvino sugriežtinimus ir į turnyrą šiemet galiausiai nusprendė įsileisti rusus ir baltarusius, prestižinio teniso turnyro organizatoriai kitais būdais prisidės prie paramos ukrainiečiams.
Vimbldono turnyras
Vimbldono turnyras / „Scanpix“ nuotr.

Trečiojo metų „Didžiojo kirčio“ turnyro Vimbldono organizatoriai paskelbė ir toliau aktyviai remsiantys nuo Rusijos ir Baltarusijos vykdomo genocido kenčiančius ukrainiečius.

Pastariesiems šią vasarą Londone bus padengtos visos apgyvendinimo išlaidos. Maža to, turnyras skirs bent 500 tūkstančių svarų sterlingų įvairioms organizacijoms Ukrainoje.

Praėjusiame sezone Vimbldonas uždarė duris okupantų šalių atstovams, kurie į turnyrą buvo neįleisti. ATP ir WTA turų reakcija į šį sprendimą buvo šokiruojanti – iš pirmenybių atimti reitingo taškai, Didžiosios Britanijos teniso federacija susilaukė ir didelės piniginės baudos.

Šiemet Vimbldonui neliko nieko kito, kaip tik ir vėl leisti žaisti rusams ir baltarusiams, tačiau su viena sąlyga – reikės pasirašyti specialias formas, kuriuose jie patvirtins, jog nepalaiko savo šalių žudikiškų veiksmų Ukrainoje.

Vimbldono teniso pirmenybės šiemet vyks liepos 3-16 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius