TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 11 16

JAV teniso legenda: „Serena Williams yra geriausia visų laikų tenisininkė“

21-ą „Didžiojo kirčio“ turnyrų titulą iškovojusi Chris Evert gyrė savo tautietę Serena Williams ir mano, kad ji yra geriausia tenisininkė visoje WTA istorijoje. Amerikietės teigimu, tokio lygio žaidėjos moterų tenisas daugiau niekada neturėjo.
Martina Navratilova, Serena Williams ir Chris Evert
Martina Navratilova, Serena Williams ir Chris Evert / „Scanpix“/AP nuotr.

S.Williams šį sezoną prarado pirmosios pasaulio raketės titulą, tačiau yra sėkmingiausia pastarųjų kelių dešimtmečių tenisininkė. Ji iškovojo 22 „Didžiojo kirčio“ trofėjus bei susilygino su legendine Steffi Graf. 34-erių metų amerikietė taip yra ir daugiausiai uždirbanti sportininkė moteris.

„Serena per visą savo karjerą patyrė įvairių pakilimų bei nuosmukių, tačiau geriausiam jos žaidimui neprilygsta niekas, – pasakojo C.Evert. – Vien dėl šios priežasties galima teigti, kad ji yra geriausia visų laikų tenisininkė moteris.

Viskas, ką nuo šiol pasieks S.Williams yra tik vyšnia ant torto. Negaliu apie ją pasakyti nieko neigiamo, nepaisant silpnesnio jos žaidimo 2016 metais. Ji yra tikra čempionė. Serena ir jos sesė yra fantastiškos žaidėjos.“

35-erių S.Williams šį sezoną kentėjo nuo įvairių traumų, o tai paveikė ir jos sportinę formą. Amerikietė pralaimėjo trečiame olimpinių žaidynių etape bei krito „US Open“ pusfinalyje.

Peties trauma neleido jai pasirodyti „Rogers Cup“ turnyre, o vėliau tos pačios problemos baigė ir tenisininkės 2016 metų sezoną. Amerikietė antrus metus iš eilės nedalyvavo baigiamajame sezono turnyre Singapūre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius