Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 05 30

Johanna Konta trečią kartą paeiliui neįveikė pirmojo „French Open“ barjero

Geriausia Didžiosios Britanijos tenisininkė bei septintoji pagal skirstymą Johanna Konta patyrė nesėkmę jau pirmame „French Open“ etape. Britė taip ir liko neiškovojusi pergalės pagrindinėse Paryžiaus pirmenybėse, o šį kartą ji nusileido antrojo šimtuko tenisininkei Su-Wei Hsieh 6:1, 6:7 (2:6), 4:6.
Johanna Konta
Johanna Konta / „Scanpix“/AP nuotr.

J.Konta pirmąjį setą prieš savo varžovę laimėjo per 25 minutes rezultatu 6:1, todėl atrodė, kad britė yra pakeliui į savo pirmąją pergalę „French Open“ čempionate. Tačiau tuomet savo sugrįžimą pradėjo S-W.Hsieh ir antrame sete laimėjusi pratęsimą ji savo gerą žaidimą pratęsė ir trečiame sete.

S-W.Hsieh jau pakartojo savo geriausią pasiekimą Paryžiaus „Didžiojo kirčio“ čempionate, o dėl rekordinės žymos kausis su Taylor Townsend, kuri antradienį įveikė japonę Miyu Kato 6:4, 6:0.

Dėl vietos antrame etape paplušėti turėjo ir prancūzė Alize Cornet. Ji po dviejų su puse valandos trukusios kovos įveikė vengrę Timeą Baboš 6:2, 6:7 (5:7), 6:2.

Tuo tarpu lengvą pergalę iškovojo ukrainietė Elina Svitolina. Ji per 79 minutes nugalėjo Jeroslavą Švedovą 6:4, 6:3. Nesunkiai į antrąjį etapą pateko ir Ispanijos tenisininkė Carla Suarez Navarro. Ji 6:4, 6:2 įveikė Marią Sakkari.

Problemų čempionate starte nepatyrė ir dvyliktoji turnyro raketė Madison Keys. Ji vos per valandą nugalėjo Ashleigh Barty 6:3, 6:2.

Už pergalę pirmame „French Open“ etape tenisininkėms atiteks 45 WTA reitingo taškai bei 60 tūkst. eurų piniginė premija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius