Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 11 07

Johnas Isneris: „Andy – geriausias, bet išlikti viršūnėje bus labai sunku“

Sekmadienį „BNP Paribas Masters“ finale nesėkmę patyręs Johnas Isneris po mačo neslėpė nusivylimo, tačiau pripažino savo varžovo pranašumą. Amerikietis nusileido pirmajai pasaulio raketei Andy Murray rezultatu 3:6, 7:6 (7:4), 4:6. JAV tenisininkas teigė, kad škotas šiuo metu yra geriausias pasaulio tenisininkas, bet Novakas Džokovičius vis dar gali rungtyniauti aukščiausiame lygyje.
Andy Murray prieš Johną Isnerį
Andy Murray prieš Johną Isnerį / „Scanpix“ nuotr.

J.Isneris niekada nėra laimėjęs „Masters“ serijos turnyro trofėjaus, o tai buvo trečiasis jo finalas tokio lygio varžybose. JAV tenisininkas pripažino, kad šiuo metu britas yra geriausias pasaulio tenisininkas.

„Žinojau, kad šiandien turėsiu sužaisti virš savo galimybių ribos, jeigu noriu iškovoti pergalę. Tokio lygio žaidėjas retai į finalą ateis nepasiruošęs, – emocijoms atslūgus pasakojo tenisininkas. – Nepaisant pralaimėjimo, esu patenkintas savo žaidimu. Aikštėje atlikau nemažai gerų dalykų.

Manau, kad per visą savo karjerą Andy pridariau nemažai problemų. Niekada nelaimėjau, bet todėl jis ir yra geriausias pasaulyje.

Tai buvo labai atkakli dvikova. Turėjau kelias geras progas, tačiau tai man leido laimėti vieną setą iš dviejų. Trečiame jis buvo geresnis žaidėjas. Nors rezultatas ir buvo apylygis, tačiau nemanau, kad buvo abejonių dėl nugalėtojo.

Žinoma, kad esu nusivylęs. Tai man buvo puiki savaitė ir gera proga iškovoti titulą, tačiau šiek tiek pritrūko.“

J.Isneris paklaustas apie A.Murray galimybes išlikti pirmoje reitingo vietoje teigė, jog tai padaryti bus labai sunku:

„Manau, kad jis gali tai padaryti. Tačiau Novakas Džokovičius rungtyniauja aukščiausiame lygyje jau labai ilgai, todėl išlikti pirmąja pasaulio rakete bus nelengva.

Gyvename labai įdomioje teniso eroje. Turime labai daug gerų žaidėjų, kurie nuolat kelia kartelę aukštyn. Šiuo metu viską kontroliuoja Andy. Jam pavyko pasiekti viršūnę, tačiau kitas jo tikslas bus išsilaikyti pirmoje vietoje.

Jis padarys viską, kad niekas jo nepralenktų.“

A.Murray pirmadienį oficialiai pakilo į pirmąją ATP reitingo vietą, tačiau ją dar reikės išsaugoti kitą savaitę prasidėsiančiame „World Tour Finals“ turnyre Londone.

VIDEO: Gražiausios „BNP Paribas Masters“ finalo akimirkos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius