Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 02 11

Juanas Monaco: „Bijojau, kad nebegrįšiu į aikštę“

Juanas Monaco į didįjį tenisą sugrįžo iškovodamas lengvą pergalę Buenos Airėse. Jis „Argentina Open“ pirmame etape nugalėjo italą Marco Cecchinato ir antrame rate kausis su turnyro favoritu Rafaeliu Nadaliu. Argentinos tenisininkas džiaugiasi sugrįžęs į aikštę bei nenuvertina savo sekančio varžovo.
Juanas Monaco
Juanas Monaco / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rafaelis Nadalis

J.Monaco jokiame oficialiame turnyre nedalyvavo nuo rugpjūčio mėnesio čempionato Kitzbuhelyje. Tada argentinietis nebaigė mačo prieš Robiną Haasę, o aikštę paliko su ašaromis akyse.

„Pagaliau mano darbas atsipirko. Aš įveikiau šią kliūtį, – džiaugėsi J.Monaco. – Man pasisekė, nes visos reabilitacijos metu jaučiausi gerai. Kitzbuhelyje maniau, kad galiu į aikštę ir nebegrįžti, tačiau džiaugiuosi, kad man pavyko pasveikti.

Sekančiame mače turėsiu žaisti prieš R.Nadalį, kuris yra vienas geriausių pasaulio tenisininkų. Ypač ant grunto dangos. Nepaisant to esu labai laimingas.“

Argentiniečio ir ispano mūšis prasidės naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, 2-ą valandą Lietuvos laiku. Praėjusiais metais R.Nadalis šio turnyro finale nugalėjo J.Monaco rezultatu 6:4, 6:1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius