-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 02

Kaune praūžė naktinis „HEIGA BLITZ CUP“ teniso turnyras

Teniso kortuose „VS–Fitness“ įvyko naktinis teniso mėgėjų turnyras, subūręs aistruolius iš Kauno, Vilniaus, Širvintų ir net Klaipėdos.
Naktinis teniso turnyras
Naktinis teniso turnyras / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

„Buvo įtemptos, tačiau draugiškos kovos. Asmeniškai noriu padėkoti visiems susirinkusiems už smagiai praleistą laiką ir palinkėti gražių ateinančių metų“, – šventinėmis nuotaikomis dalinosi „Heiga“ atstovas ir turnyro nugalėtojas Josef Ellert.

Kartu su juo pirmąją vietą šventė ir Ilmaras Melnikas. Iš viso renginyje dalyvavo 20 dalyvių, kurie sužaidė net 51 mačą. Kitas prizines vietas pasidalino Skirmantas Mačinskas ir Lukas Poškevičius, kurie iškovojo antrąją vietą bei Andrius Verbyla su Adrijumi Melniku, laimėję garbingą trečią vietą. Jiems atiteko pagrindinių rėmėjų ir partnerių įsteigti prizai.

Turnyro nugalėtojai buvo apdovanoti taurėmis, Autotoja įsteigtu nauju Toyota automobiliu savaitgaliui ir piniginiais prizais: 1-oji vieta – 150 EUR, 2-oji vieta – 100 EUR, 3-ioji vieta – 50 EUR.

Po intensyvių kovų teniso kortuose dalyviai turėjo galimybę atsipalaiduoti pirtyse bei išbandyti jėgas ir geriausiuose Europoje biliardo namuose „Arena Billiards“.

„Naktiniai BLITZ turnyrai tampa tradicija, šventes pasitikome kartu su bendraminčiais. Kiekvienas iš jų kartu su mūsų partneriais yra mūsų bendruomenės dalis, dėl kurių ir organizuojame šiuos renginius“, – mintimis po turnyro dalinosi vienas iš renginio organizatorių ir teniso klubo „LT Setas“ vadovas Raimondas Maročka.

Visi turnyro dalyviai gavo atminimo trofėjus bei Activus, Volfo Engelman, kartodromas Kartlandas, „Equador“ soliariumų įsteigtais prizais.

Turnyro vanduo – „UNIQA“, turnyro energijos šaltinis – „ACTIVUS“, turnyro kamuolys – „MANTIS“.

Turnyro dalyviai ir organizatoriai džiaugiasi, kad į turnyrą kiekvienais metai sugrįžta senbuviai, pasikviesdami naujus teniso aistruolius..

Turnyro draugas, Josef Ellert, kviečia teniso mėgėjus 2020 metai kovo mėnesį dalyvauti kitame teniso BLITZ CUP naktiniame turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius