Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 17

Klaidų gausa nesutrukdė Novakui Džokovičiui prasibrauti į aštuntfinalį

Indian Velso čempiono titulą ginantis Novakas Džokovičius rezultatu 7:5, 6:3 nugalėjo Albertą Ramosą-Vinolasą ir ketvirtame „BNP Paribas Open“ turnyro rate susitiks su 18-u pagal skirstymą Johnu Isneriu.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“/AP nuotr.

„Šis mačas tikrai nebuvo toks geras, kaip pirmasis, – po pergalės atvirai kalbėjo N.Džokovičius. – Mano žaidimas strigo. Nesijaučiau gerai žaisdamas prie galinės linijos. Tačiau susitikimo pabaiga buvo geresnė. Tikiuosi, kad viskas gėrės ir kitame mače.“

Pirma pasaulio raketė mače padarė net 38-ias nepriverstines klaidas, o puldamas laimėjo tik 18-a taškų. N.Džokovičius siekia ketvirto čempiono titulo Floridos dykumoje. 2008-aisiais metais jis finale nugalėjo Mardy Fishą, 2011-aisiais metais Rafaelį Nadalį, 2014-aisiais metais įveikė Rogerį Federerį. 

„Prieš J.Isnerį tai bus visai kitoks mačas. Nebus tiek daug ilgų taškų, – kalbėjo N.Džokovičius. – Daug padavimų ir grąžinimų. Turiu būti pasiruošęs kovoti, dėl kelių taškų, kurie ir nulems mačo baigtį.“

Amerikietis J.Isneris prieš tai vykusiame mače 7:6(6), 6:2 nugalėjo Pietų Afrikos Respublikos atstovą Keviną Andersoną. Galingais padavimais garsėjančių milžinų akistatoje J.Isneris varžovą pranoko ir neliečiamais padavimais – 18:11. Mačas truko 79-ias minutes. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius