Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 01 28

Kova dėl šanso nukauti čempioną: Milošas Raoničius prieš Andy Murray

Andy Murray ir Milošas Raoničius atstovauja šalims, kurioms išgyvena teniso renesansą. Didžiosios Britanijos ir Kanados geriausieji penktadienį susitinka akis į akį „Australian Open“ pusfinalyje. Dvikovos, kurioje svarbiausi bus žaidėjų padavimai nugalėtojo laukia susitikimas su pirmąja pasaulio rakete Novaku Džokovičiumi.
Andy Murray ir Milošas Raoničius
Andy Murray ir Milošas Raoničius / Bi Mingming/Xinhua/SIPA

A.Murray pateko į „Australian Open“ pusfinalį šeštą kartą karjeroje. Jis ketvirtfinalyje įveikė aštuntą pasaulio raketę Davidą Ferrerą. Šiame mače Didžiosios Britanijos tenisininkas padarė net 64-as neišprovokuotas klaidas, todėl pergalė nebuvo lengva.

Škotas yra vos ketvirtas Didžiosios Britanijos tenisininkas patekęs į „Australian Open“ geriausiųjų ketvertuką.

M.Raoničius ketvirtfinalyje nugalėjo prancūzą Gaelį Monfilsą. Jis tapo pirmuoju Kanados tenisininku, kuriam pavyko pasiekti „Australian Open“ pusfinalį. Moterų turnyre pirmąja tapo Eugenie Bouchard.

Šioje dvikovoje turėtume pamiršti apie ilgus taškus. Svarbiausi bus tenisininkų padavimai. Tai bus dvikova tarp du kartus „Didžiojo kirčio“ turnyro čempiono, bei tenisininko, kuris siekia sudalyvauti savo pirmame tokio turnyro finale.

Britas su kanadiečiu tarpusavyje yra pasidalinę po tris pergales. Po vieną mačą jie praleido dėl traumos ar kitų priežasčių, todėl rungtyniavę tarpusavyje jie yra vos keturis kartus. A.Murray iškovojo paskutines dvi pergales. Škotas laimėjo vienintelį jų tarpusavio mačą 2015-ais metais Madrido „Masters“ čempionate.

M.Raoničius laimi 80 procentų savo pirmųjų padavimų. Jis dažnai pridaro klaidų, bet sėkmingai tęsia savo pasirodymą turnyre dėl savo itin stipraus padavimo, kuris kartais siekia ir 230 kilometrų per valandą.

Kanados tenisininkas šį sezoną jau spėjo laimėti Brisbeno turnyro trofėjų. Finale jis įveikė Rogerį Federerį, o „Australian Open“ ketvirtame etape nugalėjo Staną Wawrinką. Pasitikėjimo savimi šiam žaidėjui neturėtų trūkti.

Tiesiogines „Australian Open“ vaizdo transliacijas galite stebėti orakulas.lt.

Andy Murray prieš Milošą Raoničių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius