Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2017 03 04

Kristina Mladenovič pateko į savo antrąjį sezono finalą

30 pasaulio raketė iš Prancūzijos Kristina Mladenovič ir toliau demonstruoja puikią sportinę formą. Tenisininkė pateko į savo antrą WTA turnyro finalą šiemet, kuriame dėl titulo susikaus su ukrainiete Lesia Tsurenko.
Kristina Mladenovič
Kristina Mladenovič / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Abierto Mexicano Telcel“ pusfinalyje K.Mladenovič po dviejų valandų ir 24 minučių kovos nugalėjo amerikietę Christiną McHale 7:5, 4:6, 6:1. Tai jau antrasis prancūzės finalas šiemet, o pirmame Sankt Peteburge ji nugalėjo Kazachstano tenisininkę Juliją Putincevą.

Geriausia pirmenybių tenisininkė Mirjana Lučič-Baroni kortuose praleido vos 27 minutes ir tuomet nusprendė iš dvikovos pasitraukti dėl traumos. Kroatė pralaimėjo visus penkis geimus ir vietą finale užleido L.Tsurenko.

Ukrainos tenisininkė šiemet finale dar nežaidė, tačiau sykį jau buvo patekusi į stipriausiųjų ketvertą Hobarte. Kautis dėl trofėjaus ji galimybės negavo, nes pusfinalyje nedalyvavo dėl ligos.

Tarp dviejų geriausių „Abierto Mexicano Telcel“ pirmenybių tenisininkių patekusioms žaidėjoms atiteks 180 WTA reitingo taškų bei 21 tūkst. JAV dolerių piniginė premija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius