Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 03

Laimės kūdikis: Novakas Džokovičius dar kartą praleistas į kitą „US Open“ etapą

Geriausiam planetos tenisininkui Novakui Džokovičiui šiame „US Open“ čempionate ir toliau šypsosi sėkmė. Serbą antrame turnyro etape į priekį praleido, mačo nežaidęs, Jiris Vesely, o šį kartą po 35 minučių kovos iš mačo pasitraukė Michailas Južnas. Nole kitame etape susitiks su Kyle'o Edmundo ir Johno Isnerio poros nugalėtoju.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Sunku atrasti žodžius, kuriais galėčiau paaiškinti šią situaciją, – po itin trumpo susitikimo kalbėjo N.Džokovičius. – Neatsimenu, kad kada nors karjeroje man taip būtų nutikę. Antrame etape net nerungtyniavau, o trečiame mačas baigėsi per pusvalandį.

Linkiu Michailui greitai pasveikti, nes jis teigė, kad jau į šį susitikimą atėjo su trauma. Stengsiuosi pasiimti ką nors pozityvaus iš šių šešių sužaistų geimų. Gerai ir aktyviai pradėjau, todėl bandysiu ir kitame mače startuoti taip pat.“

Tai N.Džokovočiui buvo 225-oji pergalė „Didžiojo kirčio“ turnyre ir nuo šiol jis pagal šį rodiklį užima trečiąją vietą visoje istorijoje. Serbas aplenkė Andre Agassį.

Mačas pasibaigė rezultatu 4:2, o N.Džokovičius per tris pirmus „US Open“ turnyro etapus yra sužaidęs apie 3 valandas ir 10 minučių. Tik ateinantys etapai parodys, ar tai nepakenks serbui, kuris nuolat pabrėžia, kad nori savo sportinę formą tobulinti bėgant turnyrui.

Nežaidžiant savo susitikimų serbas gali nespėti įgauti reikiamos sportinės formos svarbiausioms turnyro kovoms. Kitame etape jis greičiausiai susitiks su Johnu Isneriu, o vėliau lauks Jo-Wilfriedas Tsonga. Primename, kad labai realu, jog N.Džokovičius pusfinalyje rungtyniaus su Rafaeliu Nadaliu.

Į ketvirtąjį čempionato etapą pateko ir šoklusis Gaelis Monfilsas. Jis neturėjo vargo su ispanu Nicolasu Almagro 6:4, 6:2, 6:4.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius