Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 09 02

Marija Šarapova nugalėjo Jeleną Ostapenko ir pasiekė antrą „US Open“ savaitę

2006 metais Niujorke triumfavusi Marija Šarapova (WTA-22) nesunkiai pakliuvo į „US Open“ turnyro aštuntfinalį, tačiau ketvirtoji pasaulio raketė Angelique Kerber patyrė sensacingą pralaimėjimą.
Marija Šarapova ir Jelena Ostapenko
Marija Šarapova / „Scanpix“ nuotr.

Viena garsiausių Rusijos teniso žvaigždžių M.Šarapova 6:3, 6:2 nugalėjo buvusią „French Open“ čempionę Jeleną Ostapenko (WTA-10).

Dvikova truko 1 valandą ir 23 minutes.

Rusė šiame turnyre vis dar nepralaimėjo nei vieno seto, o ši pergalė pratęsė tiesiog įspūdingą žaidėjos seriją Artur Ashe stadiono naktiniuose mačuose – Marija yra laimėjusi visus 22 žaistus susitikimus.

Jelenai Ostapenko tai buvo katastrofiškas mačas. Žaidėja sugebėjo padaryti net 41 neišprovokuotą klaidą ir vos 10 winner'ių. 31-erių Šarapova savo varžovei išrašė 11 winner'ių, tačiau padarė tik 18 klaidų.

Kitame etape jos varžove bus Carla Suarez-Navarro (WTA-30) – ispanė iš turnyro pašalino 6-ąją raketę Caroline Garcia.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Dominika Cibulkova
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Dominika Cibulkova

Nuostabią pergalę pasiekė slovakė Dominika Cibulkova (WTA-35). Charakterį pademonstravusi tenisininkė 3:6, 6:3, 6:3 nugalėjo Angelique Kerber.

„Tai nuostabus jausmas, – pergalę apibūdino žaidėja. Šiemet Anželikai jau pralaimėjau dukart, o net ir tuomet žaidžiau tikrai neblogai. Džiaugiuosi, jog su treneriu padarėme tinkamas išvadas ir pasirinkome efektyviausią taktiką.“

Moterų varžybose aštuntfinalio nepasiekė 3 iš 4 geriausių pasaulio tenisininkių. Vienintelė tai padariusi – titulą ginanti amerikietė Sloane Stephens (WTA-3).

VIDEO: Marija Šarapova nugalėjo Jeleną Ostapenko ir pasiekė antrą „US Open“ savaitę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius