Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 09 03

Laukia fejerverkai: „US Open“ aštuntfinalyje – D.Medvedevas prieš N.Kyrgiosą

Geriausias planetos tenisininkas Daniilas Medvedevas (ATP-1) ir Nickas Kyrgiosas (ATP-25) yra du vieni iš pagrindinių pretendentų pakovoti dėl „US Open“ čempiono trofėjaus, tačiau tik vienas iš jų žengs į turnyro ketvirtfinalį.
Daniilas Medvedevas ir Nickas Kyrgiosas
Daniilas Medvedevas ir Nickas Kyrgiosas / „Scanpix“ nuotr.

Abu tenisininkai penktadienį užtikrintai perlipo trečiojo „US Open“ rato barjerą, o tai reiškia, kad jau aštuntfinalyje rusas ir australas kovos vienas prieš kitą.

Pirmoji pasaulio raketė be didesnių sunkumų 6:4, 6:2, 6:2 susitvarkė su Ričardą Berankį kvalifikacijoje nuskriaudusiu kinu Yibingu Wu (ATP-174) ir antrą „US Open“ savaitę pasiekė ketvirtus metus paeiliui.

VIDEO: Daniil Medvedev vs. Yibing Wu Highlights | 2022 US Open Round 3

Praėjusių metų čempiono kitame etape jau laukė nenuspėjamasis australas Nickas Kyrgiosas, taip pat trijų setų kovoje 6:4, 6:2, 6:3 sudorojęs amerikietį Jeffrey Johną Wolfą (ATP-87).

Praėjusių metų turnyro čempionui pralaimėjimas aštuntfinalyje reikštų ir prarastą pirmą ATP reitingo vietą. Pagal dabartinius skaičiavimus ji priklausytų Rafaeliui Nadaliui (ATP-3), tačiau šansų dar tikrai turi ir Carlosas Alcarazas (ATP-4) bei Casperas Ruudas (ATP-7).

Pastarąjį sykį D.Medvedevo ir N.Kyrgioso keliai susikirto dar prieš keletą savaičių „Masters“ turnyre Monrealyje (Kanada), kuriame triumfavo australas – 6:7(2), 6:4, 6:2.

Vimbldono vicečempionas, tarpusavio akistatose pirmaujantis 3:1, yra puikus dvejetų žaidimo ekspertas, o būtent stiprūs padavimai ir žaidimas prie tinklo prieš labai toli savo aikštelės pusėje atsitraukusį rusą yra bene vienintelė taktika, kuri gali padėti pasiekti pergalę.

Šios poros nugalėtojo ketvirtfinalyje lauks ispanas Pablo Carreno Busta (ATP-15) arba kitas Rusijos tenisininkas Karenas Hačanovas (ATP-31).

VIDEO: Nick Kyrgios vs. Jeffrey John Wolf Highlights | 2022 US Open Round 3

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius