Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 17

Laurynas Grigelis sunkia pergale pradėjo „Futures“ turnyrą Italijoje

Laurynas Grigelis atsitiesė po pralaimėto seto, rezultatu 3:6, 7:6(3), 6:2 nugalėjo italą Stefano Napolitano (ATP 445) ir pateko į Italijoje vykstančio „Futures“ serijos turnyro antrą ratą. Tai buvo antra abiejų žaidėjų akistata karjeroje ir antra L.Grigelio pergalė.
Laurynas Grigelis
Laurynas Grigelis / Bergamo "Challenger" nuotr.

411-ą vietą pasaulio reitinge užimantis lietuvis nesėkmingai pradėjo susitikimą. S.Napolitano iškart išsiveržė į priekį 3:0 ir išsaugojo iniciatyvą. 

Antrame sete abu tenisininkai sėkmingai atliko padavimus ir buvo priversti žaisti pratęsimą. Lemiamomis mačo akimirkomis L.Grigelis žaidė užtikrintai, pirmavo 5:2 ir galiausiai išlygino mačo eigą. 

Trečiame sete L.Grigelis dar du kartus laimėjo oponento padavimų seriją ir mačą po dagiau nei dvi valandas trukusios kovos. 

L.Grigelis tik kartą pralaimėjo savo padavimų seriją, o taškais susitikimą laimėjo 105:100. Lietuvio sąskaitoje 14 neliečiamų padavimų. 

Už pergalę pirmame rate L.Grigeliui atiteko vienas reitingo taškas. Antrame rate jis kovos su dar vienu italu, 454-ą vietą pasaulio reitinge užimančiu Gianluca Mageriu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius