-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 31

Majamyje – Davido Goffino triumfas audros apsuptyje

Prieš dvikovą Davidas Goffinas ir Gillesas Simonas lūkuriavo ant centrinio korto suoliuko. Majamio padanges raižė žaibai, o virš tenisininkų galvų skėčius laikantis aptarnaujantis personalas neleido sušlapti. Tačiau jau po keliolikos minučių prasidėjo istorija dvelkianti kova, kurią 3:6, 6:2, 6:1 laimėjo Belgijos tenisininkas.
Davidas Goffinas
Davidas Goffinas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Davidas Goffinas

Tai buvo antra tenisininkų dvikova. Prieš tai vienintelę pergalę „Queens Club“ turnnyre Londone iškovojęs buvo G.Simonas.

25-erių penkioliktoji pasaulio raketė „Miami Open“ pusfinalyje žais pirmą kartą karjeroje.

Per visą 32-ejų metų turnyro istoriją D.Goffinas yra vienintelis Belgijos tenisininkas, kuriam pavyko prasibrauti į ketvirtfinalį.

Pirmame sete buvo matyti praūžusios audros padariniai. Vėjas blaškė kamuoliuką, o abiem tenisininkams pradžioje sunkiai sekėsi dorotis su savais padavimais. Nors D.Goffinas turėjo šešis „break point’us“, belgui nepavyko pasinaudoti nė vienu iš jų, o viena iš dviejų progų pasinaudojęs G.Simonas užtikrintai pasiglemžė setą.

Tačiau saulės spinduliams pradėjus skverbti pro debesis, 15-ą vietą ATP reitinge užimantis D.Goffinas susigriebė ir pradėjo triuškinti savo varžovą. Penktame geime G.Simonui pavyko atsigriebti už prieš tai pralaimėtą padavimų seriją, tačiau po to D.Goffinas laimėjo keturis geimus iš eilės ir ramus kaip tikras belgas nukulniavo ilsėtis prieš trečiąjį setą.

Jame penkioliktoji pasaulio raketė neatslūgo ir toliau triuškino G.Simoną. Lemiamoje dvikovos dalyje Prancūzijos tenisininkui pavyko laimėti vos vieną geimą, o pabaigoje padavimu paskutinį tašką iškovojusio D.Goffino veidą nušvietė plati šypsena.

VIDEO: Djokovic, Goffin QFs Highlights Miami

Už patekimą į kitą „Miami Open“ etapą D.Goffinui atiteko 360 ATP reitingo taškų ir 251 tūkst. dolerių čekis.

Majamio „Masters“ turnyro pusfinalyje 25-erių belgas raketes surems su geriausiu pasaulio tenisininku Novaku Džokovičiumi, kuris 6:3, 6:3 nesunkiai įveikė Tomašą Berdychą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius