Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 18

Monte Karlo turnyro vadovas tikisi, kad K.Nishikoris ir J.M.Del Potro persigalvos ir atvyks rungtyniauti

Monte Karlas balandžio 10-ą dieną taps pirmuoju 2016-ų metų „Masters“ serijos turnyru, kuris bus žaidžiamas ant grunto dangos. Kol kas jame neketina dalyvauti Kei Nishikoris, Richardas Gasquet ir Juanas Martinas Del Potro, tačiau turnyro direktorius Zeljko Franulovičius tikisi, kad žaidėjai persigalvos ir laikys jiems vietas iki pat paskutinės minutės.
Monte Karlas
Monte Karlas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Monte Karlo „Masters“ turnyras yra vienas iš trijų šios serijos turnyrų, kurie yra žaidžiami ant grunto, o jo istorija stulbinanti. Tai bus jau 110-as čempionatas. 

Sėkmingiausias „Rolex Masters“ turnyro žaidėjas „Open“ eroje neabejotinai yra Rafaelis Nadalis. Jis Monte Karle dominavo 2005-2012 metais. Ispanas šiame laikotarpyje triumfavo aštuonis kartus iš eilės ir yra iškovojęs 53-is pergales bei patyręs vos keturias nesėkmes.

Šiemet Novakas Džokovičius yra pasiruošęs apginti praėjusiais metais iškovotą titulą. Bus įdomu pamatyti, kurie tenisininkai nuspręs atvykti į šį legendinį turnyrą, o kurie vis tik išsigąs pirmosios pasaulio raketės ar „grunto karaliaus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius