Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 07

Moterų turnyro burtai Indian Velse: Serenos Williams laukia grėsmingas varžovas

Geriausia planetos tenisininkė Serena Williams dalyvaus savo pirmame turnyre nuo „Australian Open“ pirmenybių, o jau pačiame pirmame mače, ko gero, turės susikauti su olimpine čempione Monica Puig. Tiesa Puerto Riko atstovei pirmiausia reikės įveikti vardinį kvietimą gavusią Danielle Collins.
Serena Williams prieš Mirjaną Lučič-Baroni
Serena Williams prieš Mirjaną Lučič-Baroni / „Scanpix“ nuotr.

Įveikusi pirmąjį barjerą S.Williams trečiame etape potencialiai susitiks su 29 pagal skirstymą Irina Begu, o vėliau susikaus su Kiki Bertens arba Timea Bacsinszky. Ketvirtfinalyje jos lauks Garbine Muguruza arba Elina Svitolina, o pusfinalyje greičiausiai rungtyniaus Karolina Pliškova, Caroline Wozniacki arba Svetlana Kuznecova.

Turnyrinės lentelės apačioje esanti Angelique Kerber pirmąjį savo mačą žais su Vania King arba Andrea Petkovič. Vėliau jos lauks Julija Putinceva, Elena Vesnina arba Barbora Strycova, o ketvirtfinalyje Agnieszka Radwanska arba Venus Williams.

Stipriausiųjų ketverte, ko gero, išvysime ir nuo „Australian Open“ nerungtyniavusią Simoną Halep arba slovakę Dominiką Cibulkovą.

Moterų turnyras Indian Velse startuos jau šį ketvirtadienį, o visą turnyrinę lentelę galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius