Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 07 08

Neapsikentusi Viktorija Azarenka: Rafaelis Nadalis aimanuoja garsiau už mane

Viktorijai Azarenkai dažnai tenka sulaukti klausimo apie jos rėkimą ir aimanas tenise po kiekvieno smūgio. Nemalonios temos Baltarusijos tenisininkei nepavyko išvengti ir Vimbldone, tačiau V.Azarenka nebuvo nusiteikusi kalbėtis apie tai ir pareiškė, kad vyrų varžybose Rafaelis Nadalis po kiekvieno taško rėkauja garsiau už ją.
Viktorija Azarenka
Viktorija Azarenka / „Scanpix“ nuotr.

Baltarusijos tenisininkė Vimbldono ketvirtfinalyje nusileido Serenai Williams ir baigė pasirodymą turnyre. Po mačo žurnalistai paklausė apie jos rėkimą po kiekvieno taško. 

„Aš jau pavargau nuo šių klausimų, – pareiškė V.Azarenka. – Buvau šalia aikštės, kurioje treniravosi R.Nadalis ir jis rėkė garsiau už mane. Pažiūrėkite ir į gerąją pusę.“

Moteris nustebo, kodėl R.Nadaliui nėra užduodamas tas pats klausimas, bet galiausiai pareiškė, kad šia tema daugiau niekada nenori kalbėti.  

„Manau, kad jau atėjo metas palikti šį klausimą nuošalyje ir kalbėti apie tenisą, – teigė V.Azarenka. – Palikime ramybėje triukšmą. Reikia kalbėti apie patį žaidimą, kuris šiandien yra pažengęs.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius