Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 04 30

Negailestingi burtai Pietų Korėjoje: R.Berankio laukia pirmoji turnyro raketė

„Challenger“ turnyrų tolimojoje Pietų Korėjoje seriją tęsiantis Ričardas Berankis (ATP-217) persikėlė į kitą miestą ir jau sužinojo pirmąjį varžovą.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Po ne pačio sėkmingiausio vizito Seule lietuvis persikėlė į Kvangdžu miestą, tačiau ir čia turnyro burtai mūsų tenisininkui pašykštėjo lengvesnių oponentų.

Jau pirmajame rate R.Berankio lauks aukščiausią ATP reitingą tarp visų turnyro dalyvių turintis Australijos tenisininkas Maxas Purcellas (ATP-89).

Tiesa, nepaisant ryškaus skirtumo tarp ATP reitinge užimamų pozicijų, kitoje tinklo pusėje stovėsiantis varžovas tikrai nėra neįveikiamas.

„Scanpix“ nuotr./Maxas Purcellas
„Scanpix“ nuotr./Maxas Purcellas

2019 metais lietuvio ir australo keliai susikirto „Australian Open“ kvalifikacijoje, o tuomet Ričardas šventė triuškinamą pergalę rezultatu 6:1, 6:2.

Tame pačiame sezone tenisininkai susitiko ir Seulo „Challenger“ turnyre – tą sykį jau stipresnis pasirodė M.Purcellas, laimėdamas 4:6, 6:4, 6:3.

25-erių tenisininkas šiuos metus pradėjo dominuodamas „Challenger“ ture – atkarpoje vasario-kovo mėnesiais iškovojo net 18 pergalių iš eilės ir laimėjo net tris turnyrus paeiliui.

R.Berankis šiame sezone savo kraityje turi vieną titulą Prancūzijoje, o iš viso yra iškovojęs 17 pergalių ir patyręs 8 pralaimėjimus. Varžovo sąskaitoje 30 laimėjimų ir 7 nesėkmės.

Turnyro Kvangdžu, kurį Lietuvos teniso rinktinės lyderis laimėjo 2016 metais, prizinį fondą sudarys 80 tūkstančių JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius