Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2023 10 03

Nemalonūs vaizdai Pekine – Italijos teniso žvaigždę mačo metu supykino

Kinijos sostinėje Pekine vykstančiose ATP 500 serijos pirmenybėse „China Open“ italui Jannikui Sinneriui (ATP-7) stipriai sustreikavo sveikata, tačiau ATP turo supertalentas vis tiek išvargo sunkią pergalę.
Jannikas Sinneris
Jannikas Sinneris / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Visą savaitę peršalimo požymius jautusį J.Sinnerį sveikatos bėdos turnyro ketvirtfinalyje užklupo pačiu netinkamiausiu metu – lemiamame trečiajame sete.

Vienoje iš pertraukėlių tarp geimų 22-ejų italą taip stipriai supykino, kad tenisininkas paprašė šiukšliadėžės ir netrukus išsivėmė.

Nepaisant šių sveikatos trikdžių septintoji pasaulio raketė išlaikė aukštą žaidimo lygį ir po atkaklios kovos 6:4, 3:6, 6:2 palaužė Grigorą Dimitrovą (ATP-19) iš Bulgarijos.

„Šis vakaras buvo labai sunkus. Abu demonstravome puikų tenisą. Mano savijauta nebuvo geriausia, matyt kažką ne to suvalgiau ir pasijutau blogai. Galiausiai mane supykino, bet džiaugiuosi tuo, kaip susitvarkiau su šia situacija“, – po pergalės kalbėjo jis.

Mažiau nei parą atsistatyti po daug jėgų pareikalavusios dvikovos turėjęs J.Sinneris šiandien grįžo į Pekino kortus ir pateikė didžiausią turnyro sensaciją, eliminuodamas ryškiu favoritu laikytą Carlosą Alcarazą (ATP-2).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius