Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 04 23

Neraminantys ženklai: N.Džokovičius nevyks į „Masters“ turnyrą Madride

Geriausias planetos tenisininkas Novakas Džokovičius (ATP-1) nusprendė sutrumpinti savo kalendorių ir šiemet nepasirodyti Madrido „Masters“ pirmenybėse, kuriose praeityje pasiekė puikių rezultatų.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šeštadienį „Mutua Madrid Open“ turnyro organizatoriai paskelbė, kad Serbijos teniso titanas šiemet į Ispanijos sostinę neatvyks.

Nors oficiali pasitraukimo priežastis paskelbta nebuvo, o apie tai viešai kol kas nepasisakė ir pats tenisininkas, yra neabejojama, kad Novako sprendimas yra susijęs su alkūnės skausmais.

Serbas jau anksčiau neslėpė turintis problemų su alkūne, o turnyruose Monte Karle bei Bania Lukoje rungtyniavo vilkėdamas specialią apsauginę rankovę.

„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius
„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius

Grunto sezoną 35-erių tenisininkas pradėjo 2 pergalėmis ir 2 pralaimėjimais – pastarieji buvo patirti solidiems, tačiau tikrai ne elitiniams varžovams Lorenzo Musetti (ATP-20) bei Dušanui Lajovičiui (ATP-70).

Serbo pasitraukimas iš Madrido reiškia, kad įgauti žaidybinę formą iki „Roland Garros“ pirmenybių jis galės vieninteliame Romos „Masters“ turnyre, tačiau dabar kyla vis daugiau abejonių, ar Nolė pasirodys ir ten.

„Mutua Madrid Open“ turnyrą jis laimėjo tris kartus savo karjeroje, o praėjusiame sezone krito pusfinalyje, pralaimėjęs trijų setų dramą prieš būsimąjį čempioną Carlosą Alcarazą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius