Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 08

Nesustabdomas: Novakas Džokovičius ketvirtą kartą Paryžiaus „Masters“ čempionas

Novakas Džokovičius iškovojo „BNP Paribas Masters“ turnyro čempiono titulą. Finale serbas nepaliko jokių vilčių Andy Murray ir laimėjo rezultatu 6:2, 6:4. Tai yra 10-asis geriausio planetos tenisininko titulas šį sezoną. N.Džokovičius lieka nepralaimėjęs jau 22-u mačus iš eilės.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“/AP nuotr.

N.Džokovičius rungtyniavo jau 14-ame finale iš eilės šiais metais. Tai rekordinis pasiekimas. Serbas nepralaimi nuo finalo Sinsinatyje, kuris įvyko rugpjūčio mėnesį.

A.Murray šį sezoną buvo nutraukęs 8-ių pralaimėjimų prieš N.Džokovičių seriją Monrealyje, bet buvo įveiktas Šanchajaus pusfinalyje bei šiame mače. Tad iš viso škotas yra laimėjęs vos 1-ą mačą iš paskutinių 11-os žaisdamas prieš serbą.

Trečioji pasaulio raketė A.Murray stengėsi priešintis, tačiau negalėdavo sėkmingai pabaigti savo atakų. N.Džokovičius laimėjo priešininko padavimų seriją ir išsiveržė į priekį 2:1. Škotas penktąjį geimą apgynė iš paskutiniųjų, tačiau pralaimėjo septintąjį.

Antrasis setas vyko daug atkakliau. Rezultatui esant 3:3, septintame geime škotas pralaimėjo savo padavimų seriją ir tai nieko gero nežadėjo. N.Džokovičius ramiai ir užtikrintai sugebėjo pabaigti mačą ir iškovoti lengvą pergalę. Mačas truko 1-ą valandą ir 34-ias minutes.

Tai yra rekordinis 6-asis iš tiek pat galimų serbo „Masters“ čempiono titulas per vieną sezoną. N.Džokovičius bus aiškus favoritas ir lapkričio 15-22 dienomis vyksiančiame ATP baigiamajame sezono turnyre.

VIDEO: Gražiausi Paryžiaus turnyro taškai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius