Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 28

Netikėtas startas: A.Kerber antrus metus paeiliui neįveikė pirmojo etapo Paryžiuje

Pirmoji pasaulio raketė Angelique Kerber antrus metus iš eilės nesugebėjo peržengti pirmojo „French Open“ pirmenybių etapo. 2016-aisiais Kiki Bertens pralaimėjusi tenisininkė šį kartą nusileido rusei Ekaterinai Makarovai. Mačas truko vos 75 minutes ir baigėsi Vokietijos atstovės pralaimėjimu 2:6, 2:6.
Ekaterina Makarova prieš Angelique Kerber
Ekaterina Makarova prieš Angelique Kerber / „Scanpix“ nuotr.

Šiemet geriausia pasaulio žaidėja vadinama A.Kerber ant grunto dangos sužaidė tik šeštąjį savo mačą bei patyrė ketvirtąją nesėkmę. Štutgarte ji pirmame etape nusileido Kristinai Mladenovič, Madride krito po dviejų pergalių, o Romoje taip pat pralaimėjo jau pirmame etape.

„Nerealu. Esu labai laiminga. Šiandien publika buvo nuostabi.“, – po mačo teigė E.Makarova.

A.Kerber 2017 sezone dar nėra iškovojusi nė vieno titulo, o finale žaidė tik Meksikoje vykusiose varžybose. Tiesa, jose vokietė pralaimėjo Anastasijai Pavliučenkovai.

Pirmoji pasaulio raketė šį sezoną ypatingai gero rezultato nepademonstravo ir pirmame „Didžiojo kirčio“ turnyre Melburne. Jame ji pateko į ketvirtąjį etapą, bet pralaimėjo amerikietei CoCo Vandeweghe.

Beje, tai tik pirmasis kartas „French Open“ istorijoje, kai pirmoji pagal skirstymą žaidėja pralaimėjo jau pirmame etape.

Tuo tarpu užtikrintą pergalę savo „French Open“ pirmenybių starte iškovojo Čekijos tenisininkė Petra Kvitova. Ji 6:3, 6:2 nugalėjo devintojo dešimtuko tenisininkę Julia Boserup. Čekė Paryžiuje geriausiai pasirodė 2012-aisiais, kai pateko į pusfinalį.

Nelengvą pergalę iškovojo olimpinė čempionė Monica Puig. Ji nugalėjo 33 pasaulio raketę iš Italijos Robertą Vinči 6:3, 3:6, 6:2. Pirmąją pergalę pagrindiniame „French Open“ turnyre iškovojo latvė Jelena Ostapenko. Ji po atkaklios kovos įveikė Louisą Chirico 4:6, 6:3, 6:2.

Už pergalę pirmame „French Open“ etape tenisininkėms atiteks 45 WTA reitingo taškai bei 60 tūkst. eurų piniginė premija.

VIDEO: Paryžius 2017: Kerber prieš Makarovą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius