Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 02

Netradicinis N.Džokovičiaus sprendimas – prieš „Australian Open“ nesiilsės

Antroji pasaulio raketė Novakas Džokovičius 2020 metų sezoną ATP ture planuoja pradėti itin aktyviai. Serbas patvirtino išankstinį savo tvarkaraštį, kuriame vietos poilsiui beveik nėra.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“/AP nuotr.

Nolė kiek anksčiau paskelbė, kad gruodžio 19-21 dienomis vyks į Abu Dabį, kur kartu su Rafaeliu Nadaliu, Daniilu Medvedevu, Stefanos Tsitsipu ir kitais varžysis draugiškame turnyre „Mubadala World Tennis Championship“.

Iš karto po Naujųjų metų tenisininkas kelsis į Australiją, kur prasidės pasiruošimas „Australian Open“ turnyrui. Novakas Džokovičius tikrai gins savo šalies garbę pirmą kartą organizuojamoje ATP taurėje, kurios A grupėje Serbija žais prieš Prancūziją, Pietų Afrikos Respubliką ir Čilę.

Tačiau net ir po šio turnyro serbas sustoti neketina. 32-ejų tenisininkas vyks į Adelaidę, į kurią pirmą kartą nuo 2008 metų sugrįžta ATP lygio turnyras.

Beje, varžybas šiame mieste serbas yra laimėjęs 2007 metais.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius

Tai vienas iš retų atvejų, kuomet stipriausi pasaulio tenisininkai pasirenka žaisti silpnesnio lygio turnyre prieš „Didžiojo kirčio“ varžybas. Paskutinį kartą tai N.Džokovičius darė 2017 metais, kai laimėjo ATP 250 taškų vertės turnyrą Istburne prieš pat Vimbldono pradžią.

Belgrade gimęs tenisininkas šiemet gins „Australian Open“ trofėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius