-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 02

Nickas Kyrgiosas pagrindinio teisėjo adresu: „Ar ten jautiesi stiprus?“

Kitas Vimbldono etapas, kita pergalė ir dar vienas kivirčas su varžybų teisėjais – štai tokia yra jaunojo australo Nicko Kyrgioso rutina, į profesionalų tenisą pagaliau grąžinanti kiek daugiau aistrų.
Nikas Kyrgiosas
Nikas Kyrgiosas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Nickas Kyrgiosas

Trečiadienį vykusio mačo metu, kuriame N.Kyrgiosas po ganėtinai lengvos kovos įveikė buvusį geriausių pasaulio tenisininkų dešimtuko žaidėją Juaną Monaco, australas įsivėlė į dar vieną ginčą, kai pertraukėlės metu pagrindinis mačo teisėjas uždavė „Karaliui“ Nickui klausimą. Būtent tada N.Kyrgiosas pratrūko ir pradėjo svaidytis žaibais teisėjo adresu.

„Ar tai grasinimas? Ar jautiesi gerai sėdėdmas aukštai kėdėje? Ar ten jautiesi stiprus? Tu esi tikrasis čempionas.“ – pertraukėlės metu kalbėjo įsiaudrinęs australas.

Tai nebuvo pirmasis N.Kyrgioso kivirčas su teisėju. Pirmo rato mače australas arbitro adresu surėkė „purvina padugnė“. Vėliau tenisininkas teisinosi, kad šie žodžiai buvo skirti jam pačiam. 

Dvidešimtmetis N.Kyrgiosas jau dabar visiems yra žinomas kaip prieštaringa asmenybė. Toks šiurkštus elgesys tikrai neatrodys patrauklus, kai australas bus vyresnis. Vis dėlto N.Kyrgioso sunku nemėgti. Sporte, kuriame stipriausi žaidėjai tokie pat mandagūs ir nuobodūs kaip šių dienų monarchai, australas yra tarsi gaivus vėjas, galintis viską sujaukti. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius