Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 03 13

Novakas Džokovičius apie konkurento nesėkmę: „Andy tai labai nepaveiks“

Sekmadienį Indian Velse įvyko ko gero didžiausia šio turnyro sensacija. Geriausias planetos tenisininkas Andy Murray patyrė nesėkmę jau pačiame pirmame savo mače ir pasitraukė iš pirmenybių, tačiau didžiausias jo varžovas dėl ATP reitingo viršūnės Novakas Džokovičius dėl to labai nedžiūgavo. Serbas mano, kad Škotijos tenisininkas atsities jau Majamyje.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

A.Murray sekmadienį pralaimėjo atrankos turnyro tenisininkui Vasekui Pospišilui 4:6, 6:7 (5:7), o serbas savo pasirodymą Indian Velse pradėjo pergale prieš britą Kyle'ą Edmundą 6:4, 7:6 (7:5).

„Žinoma, kad keista, kai iš turnyro labai anksti pasitraukia aukšto lygio tenisininkas, tačiau sporte to pasitaiko, – kalbėjo N.Džokovičius. – Nežiūrėjau tos dvikovos, tačiau iš kelių epizodų mačiau, jog Vasekas žaidė labai rizikingai. Akivaizdu, kad tai pasiteisino. Aikštėje jis atrodė puikiai.

Šiame mače V.Pospišilas buvo geresnis žaidėjas. Nemanau, kad šis pralaimėjimas stipriai paveiks Andy. Majamyje jis turėtų būti geriausioje sportinėje formoje.“

Serbijos tenisininkas po iškovotos pergalės Indian Velse labai gyrė „Masters“ serijos turnyrus ir teigė, kad jie jam yra tokios pačios reikšmės, kaip ir „Didžiojo kirčio“ pirmenybės:

„Žinau, kad visi nuolat kalba apie „Didžiojo kirčio“ čempionatus, tačiau turėtume atkreipti dėmesį ir į šios serijos čempionatus. Man jie labai rūpi. Juose visuomet atiduodu visas savo jėgas.“

N.Džokovičius jau trečiame „BNP Paribas Open“ etape susitiks su Juanu Martinu Del Potro: „Norint nugalėti Delpo reikės žaisti visu šimtu procentų. Nors jis ir nėra aukštai reitinge, tačiau tikrai yra vienas geriausių pasaulio žaidėjų.

Juk jis laimėjo Daviso taurę bei olimpinį sidabrą. Taip pat Vimbldone įveikė Staną Wawrinką. Žinoma, šie burtai yra ne visai pavykę, bet yra, kaip yra. Prieš keletą savaičių jau žaidėme tarpusavyje ir tai buvo labai atkakli kova. Nieko kito nesitikiu ir rytoj.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius