Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 04 01

Novakas Džokovičius atskleidė savo kitų dviejų mėnesių tvarkaraštį

Antroji pasaulio raketė Novakas Džokovičius savo oficialioje interneto svetainėje paskelbė savo kitų dviejų mėnesių tvarkaraštį. Panašu, kad serbas jau pasveiko po alkūnės traumos ir į kortus žengs jau kitą savaitę Daviso taurės dvikovose.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

Praėjusiais metais „Miami Open“ turnyrą laimėjęs N.Džokovičius šiemet jame nedalyvavo, nes gydėsi alkūnės traumą, tačiau į aikštę žengs jau kitos savaitės Serbijos rinktinės dvikovoje prieš Ispaniją. Tai bus mačas ant kietos aikštės dangos, o vėliau tenisininkas pradės ir savo grunto sezoną.

N.Džokovičius rungtyniaus Monte Karle, Madride ir Romoje, o viską vainikuos jo pasirodymas „Roland Garros“.

Antroji pasaulio raketė turės iš viso apginti 3645 taškus, nes laimėjo titulus Paryžiuje bei Madride, užėmė antrąją vietą Romoje, o Monte Karle krito jau antrame etape.

Šiemet Serbijos tenisininkas žaidė vos trijuose turnyruose. Jis laimėjo titulą Dohoje, tačiau vėliau pralaimėjo antrame „Australian Open“ etape, o Indian Velse nesėkmę patyrė jau ketvirtame varžybų rate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius