-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 28

Novakas Džokovičius sezoną ant žolės pradėjo pergale

Pirmas pagal skirstymą „Aegon International“ turnyre Novakas Džokovičius pelnė 25-ąją sezono pergalę. Serbijos tenisininkas antradienį dėl lietaus atidėtame mače 6:4, 6:3 nugalėjo po kvalifikacijos į pagrindines varžybas iškopusį Kanados tenisininką Vašeką Pospišilą (ATP 75).
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

„Džiaugiuosi, kad atvykau čia, – po pergalės kalbėjo N.Džokovičius. – Porą dienų turėjau gerą progą pasitreniruoti su gerais skirtingo stiliaus žaidėjais. Vakar neapsidžiaugiau, kad mačą nutraukė lietus. Tačiau šiandien pavyko sužaisti. Jaučiuosi gerai, nors tai ir buvo pirmas mano šio sezono mačas ant žolės. Varžovas buvo pajėgus. Ant šios dangos su savo padavimais ir išėjimu prie tinklo jis žaidžia gerai.“

Serbijos tenisininkas prieš Vimbldono turnyrą pirmą kartą nuo 2010-ųjų metų nusprendė sudalyvauti kitame turnyre ant žolės dangos. Trečiame varžybų rate serbas kovos su Donaldu Youngu.

Įdomu, kad N.Džokovičius tapo vienu aukščiausią reitingą turinčių žaidėjų, kurie kada nors yra dalyvavę „Didžiojoje Britanijoje“ vykstančiame ATP 250 serijos „Aegon International“ turnyre. Šiuo metu serbas pasauliniame reitinge užima ketvirtą vietą.

1998-aisiais metais šiame turnyre dalyvavo tuomet antroji pasaulio raketė Marcelo Riosas.

Deuce.lt jau anksčiau skelbė, kad N.Džokovičių Vimbldono turnyre treniruos legendinis Andre Agassis. Serbas savo varžovą sužinos po penktadienį įvyksiančios burtų traukimo ceremonijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius