Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 29

Nuostabi I.Swiatek iniciatyva: surengs labdaros turnyrą Ukrainai paremti

Geriausia pasaulio tenisininkė Iga Swiatek (WTA-1) inicijavo fantastišką teniso renginį paremti nukentėjusiems ukrainiečiams nuo brutalių Rusijos karinių veiksmų.
Iga Swiatek
Iga Swiatek / „Scanpix“ nuotr.

Šiuo metu Vimbldone dalyvaujanti 21-erių Lenkijos teniso superžvaigždė pasidalijo svarbiomis naujienomis – Krokuvoje liepos 23-iąją įvyks specialus labdaringas turnyras, kuriame dalyvaus ryškiausios Lenkijos ir Ukrainos teniso žvaigždės.

Tarp dalyvaujančių tenisininkų bus ne tik pati I.Swiatek, bet ir jos tautietė, karjerą jau baigusi Agnieška Radwanska, kuri praeityje buvo pakilusi iki antrosios pozicijos WTA reitinge, taip pat įžymiausia Ukrainos tenisininkė Elina Svitolina (WTA-40, buvusi WTA-3), šiuo metu savo šalį Kyjive su ginklu rankose ginantis Sergejus Stakhovskis (ATP-385) bei kiti.

I.Swiatek ir A.Radwanska viena prieš kitą turėtų sužaisti draugišką susitikimą vienetuose, taip pat bus ir mišriųjų dvejetų dvikova, o abiem mačams teisėjaus būtent E.Svitolina – ukrainietė šiuo metu laukiasi pirmagimio ir yra sustabdžiusi tenisininkės karjerą.

Specialiu šios šventės svečiu bus ir legendinis Ukrainos futbolininkas Andrejus Ševčenka.

Visi renginyje sukaupti pinigai bus skiriami nuo karo nukentėjusiems vaikams ir paaugliams Ukrainoje, praneša pati Iga Swiatek.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius