Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 12

„NY Times“: Australija toliau nerimsta – ar N.Džokovičius tikrai sakė tiesą?

Melburno Tullamarino oro uosto pokalbių kambaryje Australijos imigracijos pareigūnas atsisėdo priešais teniso žvaigždę Novaką Džokovičių.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

Pareigūnas pradėjo nuo įspėjimo.

„Dabar jus įspėsiu, – pasakė pareigūnas, kaip teigiama viešai paskelbtoje stenogramoje, dėl kurios abi šalys sutiko, kad ji yra tiksli. – Jei pateiksite suklastotus ar padirbtus dokumentus arba melagingą ar klaidinančią informaciją, galite būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn pagal Australijos įstatymus.“

N.Džokovičiaus prašymas išduoti vizą, kad galėtų žaisti kitą savaitę prasidedančiame „Australian Open“ turnyre, buvo kruopščiai tikrinamas gerokai anksčiau nei trečiadienio vakarą jo lėktuvui nusileidžiant Melburno oro uoste.

Atsakymas, bent jau iš pradžių, buvo neigiamas. Australija, kuri reikalauja, kad visi užsienio svečiai būtų paskiepyti, tačiau tam tikrais atvejais daro išimtis, po pokalbio oro uoste panaikino N.Džokovičiaus vizą. Visgi pirmadienį teisėjas ją atnaujino dėl „procedūrinių priežasčių“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius