-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 09

„Orakulo“ prognozė: R.Nadalis ir A.Murray pasipriešinimo antrame olimpiados etape nesulauks

Antradienį Rio de Žaneire startuos ketvirtoji olimpinio teniso turnyro diena. Pagrindiniais smuikais šiandien grieš geriausias Ispanijos tenisininkas Rafaelis Nadalis ir antroji pasaulio raketė Andy Murray. Lažybų bendrovė „Orakulas“ jiems pranašauja gana lengvas pergales.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.

Pirmasis į centrinį kortą antradienį žengs geriausias Didžiosios Britanijos tenisininkas A.Murray. Jam iššūkį mesti bandys argentinietis Juanas Monaco.

„Scanpix“ nuotr./Andy Murray prieš Viktorą Troickį
„Scanpix“ nuotr./Andy Murray prieš Viktorą Troickį

Nors „Orakulas“ tikisi lengvos antrosios pasaulio raketės pergalės, tarpusavio dvikovų rezultatas yra gana lygus. Pagal jį A.Murray pirmauja 3:2. Beje, tendencija yra tokia, jog šie tenisininkai du kartus iš eilės vienas kito dar nėra nugalėję. Net keturis kartus per penkis žaidėjų susitikimus prireikė lemiamo seto.

Per visą savo karjerą J.Monaco iš 74-ių bandymų pirmo ATP dešimtuko tenisininkus yra nugalėjęs 20-šimt kartų.

Antroji pasaulio raketė A.Murray Rio de Žaneire tikisi iškovoti antrą olimpinį auksą iš eilės. Vienintelis kelias tai padaryti jį veda per vienetų turnyrą, nes dvejetų varžybose jo ir brolio Jamie Murray komanda netikėtai krito jau pirmame etape.

„Orakulo“ nuotr./„Orakulo“ prognozė: Andy Murray – Juanas Monaco
„Orakulo“ nuotr./„Orakulo“ prognozė: Andy Murray – Juanas Monaco

Dvikovos laikas: maždaug 18.30 Lietuvos laiku

Iškart po A.Murray ir J.Monaco akistatos į trečiąjį etapą patekti bandys Rafaelis Nadalis, kuris susikaus su italu Andreasu Seppi.

„Scanpix“ nuotr./Rafaelis Nadalis prieš Federico Delbonisą
„Scanpix“ nuotr./Rafaelis Nadalis prieš Federico Delbonisą

Pagal tarpusavio dvikovas 6:1 užtikrintai pirmauja geriausias Ispanijos tenisininkas, o A.Seppi vienintelį kartą penktąją pasaulio raketę nugalėjo tik 2008 metais.

Nors R.Nadaliui teko stipresnis varžovas, „Orakulas“ pranašauja įtikinamą 30-mečio ispano pergalę. Penktosios pasaulio raketės pergalės prieš 71-ą vietą ATP reitinge užimantį italą tikimybę didina ir tai, jog prieš pirmo dešimtuko tenisininkus A.Seppi patyrė 76-ias nesėkmes ir iškovojo tik 8-ias pergales.

Primename, kad į Rio de Žaneirą R.Nadalis atvyko po daugiau nei dviejų mėnesių pertraukos be teniso. Tai lėmė gegužės mėnesį patirta sunki riešo trauma.

Rafa kartą jau yra pasidabinęs olimpiniu aukso medaliu. Tai padaryti jam pavyko 2008 metų Pekino olimpiados vienetų dvikovoje.

„Orakulo“ nuotr./„Orakulo“ prognozė: Rafaelis Nadalis – Andreas Seppi
„Orakulo“ nuotr./„Orakulo“ prognozė: Rafaelis Nadalis – Andreas Seppi

Dvikovos laikas: maždaug 20:00 Lietuvos laiku

Vakaro sesiją atidarys geriausia pasaulio tenisininkė Serena Williams, kuriai iššūkį mesti bandys olimpinėse žaidynėse debiutuojanti ukrainietė Jelena Svitolina.

„Scanpix“ nuotr./Serena Williams prieš Alizę Cornet
„Scanpix“ nuotr./Serena Williams prieš Alizę Cornet

Tenisininkės viena prieš kitą kovėsi keturis kartus. Kol kas J.Svitolinai nėra pavykę iškovoti nė vienos pergalės.

Pirmoji pasaulio raketė S.Williams Rio de Žaneire viliasi iškovoti penktą savo olimpinį aukso medalį. Iki šiol tris kartus auksą ji iškovojo dvejetų varžybose su seserimi Venus Williams ir vieną vienetų turnyre Londone.

Triumfo Brazilijoje atveju 34-erių metų amerikietė taptų pirmąja tenisininke olimpinių žaidynių istorijoje, laimėjusia du aukso medalius iš eilės.

Dvikovos laikas: maždaug 01.00 Lietuvos laiku

Nelengvas aštuntfinalis nusimato „Australian Open“ čempionei Angelique kerber, kuri raketes surems su geriausia Australijos tenisininke Samantha Stosur.

„Scanpix“ nuotr./Angelique Kerber prieš Eugenie Bouchard
„Scanpix“ nuotr./Angelique Kerber prieš Eugenie Bouchard

Pagal tarpusavio dvikovas 4:3 pirmauja 28-erių metų vokietė. Negana to, pastarąsias keturias dvikovas ant hard dangos taip pat laimėjo antroji pasaulio raketė.

Pergalės atveju A.Kerber patektų į ketvirtfinalį ir taip pakartotų asmeninį rekordą olimpinėse žaidynėse.

Nors yra septynioliktoji pasaulio raketė, S.Stosur šiemet ant hard dangos neblizga. Geriausias jos rezultatas ant šio paviršiaus – ketvirtfinaliai WTA serijos turnyruose Sidnėjuje ir Vašingtone.

Dvikovos laikas: maždaug 20.10 Lietuvos laiku

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius