Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 04 09

Paaiškėjo Monte Karlo turnyro vardinių kvietimų savininkai

Trečiojo 2016-ų metų „Masters“ serijos turnyro organizatoriai atskleidė, kuriems tenisininkams į šį turnyrą atiteks vardiniai kvietimai. Jais tapo Fernando Verdasco, Marco Cecchinato, Lucasas Pouille ir Andrejus Rublevas.
Fernando Verdasco
Fernando Verdasco / „Scanpix“/AP nuotr.

F.Verdasco rungtyniaus kitą savaitę prasidėsiančiame Monte Karlo turnyre, tačiau nėra aišku dėl kokių priežasčių ispanas gavo šį kvietimą. Jis 2010-ais metais pralaimėjo Rafaeliui Nadaliui finale, laimėjęs vos vieną geimą, o pirmąjį čempionato mačą pralaimėjo net septynis kartus.

M.Cecchinato tai bus vos antrasis „Masters“ serijos turnyras karjeroje. 93-a pasaulio raketė turėtų būti dėkinga turnyro organizatoriams, nes 2016-ais metais vienintelę pergalę iškovojo Daviso taurėje. 23-ų metų tenisininkas dar vis siekia iškovoti savo pirmąją pergalę ATP turnyruose.

L.Pouille pakvietimo galima buvo tikėtis. Jis puikiai pasirodė Majamio „Masters“ turnyre, kur pasiekė ketvirtąjį etapą. Tai bus jo šeštasis „Masters“ serijos čempionatas ir antrasis iš eilės Monte Karle. Praėjusiais metais Monake jis nugalėjo Dominicą Thiemą, tačiau vėliau nusileido Rafaeliui Nadaliui.

Paskutinis vardinis kvietimas atiteko jaunajam Rusijos tenisininkui A.Rublevui. Savo karjeroje jis tokiu būdu į turnyrą kviečiamas jau 13-ą kartą, todėl panašu, kad savo užnugaryje jis turi labai stiprią komandą. Prieš mėnesį jis iškovojo savo pirmąjį karjeros trofėjų „Challenger“ serijos turnyre Kvimperyje, tačiau kiti rezultatai buvo prasti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius