Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 22

Pabaigos nematyti: Rogeris Federeris dar trejus metus rungtyniaus Bazelyje

Teniso gerbėjai, kurie baiminosi galimo Rogerio Federerio sprendimo po šio ar kito sezono baigti profesionalo karjerą gali šiek tiek atsikvėpti. 18 „Didžiojo kirčio“ turnyrų čempionas pasirašė naują trejų metų sutartį su „ATP 500“ serijos turnyru Bazelyje.
Vienuolikta „Australian Open“ diena nuotraukose
Vienuolikta „Australian Open“ diena nuotraukose / „Scanpix“ nuotr.

Tai reiškia, kad maestro šiame turnyre žais dar trejus metus: 2017, 2018 ir 2019 m. Paskutiniais šios sutarties metais R.Federeriui bus jau 38-eri. Kitą sezoną jis padės pristatyti ir naujuosius centrinius kortus, kurie talpins apie 10 tūkst. teniso aistruolių.

„Nekantrauju rungtyniauti savų sirgalių akivaizdoje, – teigė septynis titulus šiame turnyre iškovojęs R.Federeris. – Bazelio pirmenybės man yra vienos svarbiausių.“

Praeityje R.Federeris itin prastai sutarė su turnyro vadovais, tačiau pastaraisiais metais jo ir pirmenybių direktoriaus Rogerio Brennwallo santykiai pagerėjo.

Ši naujiena reiškia, kad Šveicarijos tenisininkas ketina rungtyniauti dar ne vienerius metus. Kas žino, gal maestro išvysime net ir 2020-aisiais Tokijuje kovojant dėl savo pirmojo olimpinio vienetų aukso medalio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius