Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 12

Pagriežė nervais: Andy Murray sunkiai prasibrovė į olimpinio turnyro pusfinalį

Antroji pasaulio raketė Andy Murray pirmame sete išrašė „riestainį“ amerikiečiui Steve'ui Johnsonui, tačiau iškovojo labai sunkią pergalę rezultatu 6:0, 4:6, 7:6 (7:2). Britas trečiame sete pralaimėjo savo padavimų seriją ir atsiliko rezultatu 3:4, tačiau sugebėjo išlyginti rezultatą, laimėti pratęsimą bei antrus metus iš eilės patekti į olimpinį pusfinalį.
Andy Murray
Andy Murray / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šiame mače antroji pasaulio raketė laimėjo 78 proc. savo pirmųjų padavimų bei 73 proc. antrųjų kirčių. Britas sužaidė itin pavyzdingai, nes padarė vos 15 neišprovokuotų klaidų. Jo varžovas iš JAV suklydo 36 kartus.

Tai dar viena itin sunki brito pergalė šiame olimpiniame turnyre. Trečiame aštuntfinalio sete A.Murray atsiliko rezultatu 0:3 prieš italą Fabio Fogninį, tačiau sugebėjo rasti kelią į pergalę ir laimėjo sekančius 6 geimus iš eilės.

A.Murray savo kolekcijoje jau turi du olimpinius medalius. 2012-aisiais Londone jis laimėjo auksą vienetų varžybose bei sidabrą mišrių dvejetų turnyre, kartu su Johanna Konta.

Šį sezoną britas laimėjo 3 titulus: Vimbldono, „Aegon Championships“ ir „Masters“ serijos turnyro Romoje.

Dėl patekimo į olimpinį finalą ir garantuotą medalį britas susikaus su Kei Nishikorio ir Gaelio Monfilso poros nugalėtoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius