-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 15

Savaitgalį pajūryje įvyko 16-asis „Nida Jazz Tennis Cup“ mėgėjų turnyras

Praėjusį savaitgalį Nidoje vyko mėgėjų „Didžiuoju kirčiu“ vadinamas „Nida Jazz Tennis Cup“ dvejetų teniso turnyras. Jame dalyvavo visas būrys geriausių Lietuvos mėgėjų tenisininkų, kurie pastaruosius 10 metų nėra rungtyniavę profesionaliai. Pajūryje tarpusavyje varžėsi 208 žaidėjai, kurie buvo suskirstyti į 7 grupes.
„Nida Jazz Tennis Cup“
„Nida Jazz Tennis Cup“ / Organizatorių nuotr.

Stipriausioje vyrų „Masters“ grupėje triumfavo V.Matuliausko ir S.Jutkonio pora. Tenisininkai atkakliame finalo mače rezultatu 6:4, 4:6, 10:2 nugalėjo S.Bražėnaitės ir D.Vasiliausko tandemą.

Organizatorių nuotr./„Nida Jazz Tennis Cup“
Organizatorių nuotr./„Nida Jazz Tennis Cup“

Moterų „Masters“ turnyro čempionėmis tapo B.Miliauskienė ir V.Matulaitienė. Ši pora jau nuo pat varžybų pradžios buvo laikoma viena pagrindinių favoričių užimti pirmąją vietą, o finale rezultatu 6:4, 6:3 nugalėjo S.Mickevičiūtės ir S.Jurkševičienės duetą.

Antroje pagal stiprumą vyrų „Masters Plus“ varžybų grupėje triumfavo ketvirtąjį skirstymą turintis V.Rickaus ir V.Šišorkino tandemas. Jie turnyre nepralaimėjo nė vieno seto ir finale 7:6, 6:4 nugalėjo trečiąsias varžybų raketes V.Mackevičių ir J.Bičkų.

Vyriausių žaidėjų grupėje vyrų „Unlimited“ titulą iškovojo treti pagal skirstymą V.Bumbulis ir G.Kirkilas. Tenisininkų pora finale 6:3, 6:2 nugalėjo antrąsias varžybų raketes J.Čepulį ir D.Steponkų.

Vyrų „Power“ grupėje visus nustebino D.Banio ir V.Urarovo duetas. Jie finale 6:1, 6:4 nesunkiai įveikė antruosius pagal skirstymą L.Rimkų ir M.Narkauską.

Vyrų „Challenge“ varžybose netikėtą nesėkmę patyrė pirmąjį skirstymą turėję P.Minajevas ir R.Jarutis. Šis žaidėjų duetas rezultatu 6:7, 3:6 nusileido V.Vėbrai ir E.Ragauskui, kurie ir tapo turnyro čempionais.

Moterų „Power“ turnyro finale susikovė dvi aukščiausią skirstymą turinčios poros. Pergalę rezultatu 6:2, 6:3 iškovojo antrosios šios grupės raketės J.Kančaitė ir A.Bielūnaitė, kurios įveikė J.Kveselaitę ir A.Rudienę.

Organizatorių nuotr./„Nida Jazz Tennis Cup“
Organizatorių nuotr./„Nida Jazz Tennis Cup“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius