Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 07 06

Penkių setų trileryje S.Tsitsipas palaužė D.Thiemą, kitas varžovas – A.Murray

Dvi teniso superžvaigždės Stefanos Tsitsipas (ATP-5) ir Dominicas Thiemas (ATP-91) santykius išsiaiškino jau pirmajame Vimbldono etape, kuriame po dramatiškos kovos triumfavo aukščiau reitinguotas tenisininkas.
Stefanos Tsitsipas ir Dominicas Thiemas
Stefanos Tsitsipas ir Dominicas Thiemas / „Scanpix“ nuotr.

Dėl lietaus dvi dienas užsitęsusiame mače S.Tsitsipas po 3 valandas ir 55 minutes trukusios kovos 3:6, 7:6(1), 6:2, 6:7(5), 7:6(8) palaužė D.Thiemą ir žengė į antrą Vimbldono etapą.

„Viso susitikimo metu labai nervavausi, to nemeluosiu. Nežinau, kiek laiko mes praleidome korte ir laukdami dėl lietaus. Atrodė, kad kėsinamės į legendinį Johno Isnerio ir Nicola Mahuto mačą (jis truko daugiau nei 11 valandų ir 3 dienas – aut. past.). Dominicas yra žaidėjas, kuris visuomet mane priverčia demonstruoti geriausias savo savybes. Jis vienas kovingiausių tenisininkų ture, linkiu jam kuo didžiausios sėkmės“, – kalbėjo susitikimo nugalėtojas.

Penktajame sete į šį susitikimą atskubėjo ir naujoji S.Tsitsipo širdies draugė, WTA tenisininkė Paula Badosa, kuri ką tik baigė savo susitikimą ir taip pat užsitikrino vietą antrajame etape.

„O! Aš to nežinojau“, – dėl savo merginos pasiekto rezultato interviu metu džiūgavo graikas.

Beje, abu tenisininkai patvirtino, kad šiemet Vimbldone žais mišrių dvejetų turnyre.

Nepraėjus nė parai po fantastiškos pergalės S.Tsitsipo lauks dar rimtesnis iššūkis – tikra britų žaidimo legenda ir didžiausia šeimininkų viltis Andy Murray (ATP-40).

„Nesitikiu, kad kas nors mane palaikys“, – rėžė penktoji pasaulio raketė, kurio centriniame korte ketvirtadienio vakarą lauks tikras košmaras.

Pergalingai „Didžiojo kirčio“ turnyrą ant žolės Londone pradėjo ir trečią vietą ATP reitinge užimantis Daniilas Medvedevas. Jis 7:5, 6:4, 6:3 susitvarkė su vietos tenisininku Arthuru Fery (ATP-391).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius