-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 15

Pergalę iškovojusi Marija Šarapova užsitikrino vietą Vimbldono kvalifikacijoje

Po 15 mėnesių diskvalifikacijos į tenisą sugrįžusi Marija Šarapova iškovojo pergalę pirmojo „Internazionali BNL d’Italia“ etapo mače ir užsitikrino vietą Vimbldono pirmenybių atrankos varžybose. Rusė nugalėjo amerikietę Christiną McHale 6:4, 6:2 ir jau kitą savaitę sugrįš tarp 200 geriausių pasaulio žaidėjų.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Marija Šarapova

30-metė iš Rusijos šiuo metu WTA pasaulio reitinge užima 211 vietą, o į turnyrą Romoje ji gavo vardinį kvietimą. Tai jos trečiosios sezono pirmenybės. Štutgarte ji nukeliavo iki pusfinalio, o Madride jau antrame etape nusileido Eugenie Bouchard.

M.Šarapova patektų tiesiai į pagrindinį Vimbldono turnyrą, jeigu Romoje pasiektų stipriausiųjų ketvertą.

Antradienį Rusijos tenisininkės laukia „French Open“ organizatorių verdiktas, kurie spręs, ar suteikti M.Šarapovai vardinį kvietimą į gegužės 28-ąją prasidėsiančias pirmenybes.

Pirmadienį Romoje pergalę iškovojo ir čekė Barbora Strycova. Ji 6:4, 4:3 įveikė dėl traumos mačo nebaigusią Darią Kasatkiną. Nesunkią pergalę šventė vokietę Laura Siegemund. Ji 6:2, 6:4 nugalėjo 49 pasaulio raketę iš Japonijos Naomi Osaką. Į antrąjį etapą taip pat pateko Katerina Siniakova, Mirjana Lučič-Baroni ir Julija Putinceva.

Į antrąjį „Internazionali BNL d’Italia“ etapą patekusios tenisininkės jau užsitikrino 60 WTA reitingo taškų bei 13 tūkst. eurų piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius