-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 28

Perspektyviųjų talentų dvikovoje pergalę iškovojo Dominicas Thiemas

22-ų metų Dominicas Thiemas trečią kartą šį sezoną pamokė 19-metį Alexanderį Zverevą. Austrijos tenisininkas pralaimėjo pirmąjį setą, tačiau vėliau sugebėjo įtikinamai nugalėti varžovą rezultatu 6:7 (4:7), 6:3, 6:3, 6:3. Ketvirtame „Roland Garros“ etape austras susitiks su Marcelu Granollersu, kurį į kitą varžybų ratą praleido dėl traumos iš varžybų pasitraukęs Rafaelis Nadalis.
Dominicas Thiemas
Dominicas Thiemas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

D.Thiemas tapo pirmu Austrijos tenisininku nuo 2010 metų, pasiekusiu „Roland Garros“ aštuntfinalį. Prieš 6-erius metus tą pasiekti pavyko Jurgenui Melzeriui.

VIDEO: Roland Garros 2016: Gražus Dominico Thiemo taškas prieš Alexanderį Zverevą

Įdomu tai, kad šie tenisininkai buvo susitikę praėjusią savaitę vykusiame Nicos turnyro finale. Tąkart turnyro trofėjų iškovojo sportininkas iš Austrijos, o vokiečiui šiandien revanšo pasiekti nepavyko.

Tai jau 23-a D.Thiemo šio sezono pergalė ant grunto dangos. Tenisininkas 2016-ais metais jau iškovojo du titulus, sykį žaidė finale bei vieną kartą pusfinalyje.

Kovo mėnesį austras buvo pakilęs į karjeros aukščiausią – 13-ą vietą pasaulio reitinge, o „Roland Garros“ turnyre yra 15-a raketė.

Šiame mače penkiolikta pasaulio raketė atliko 44-is smūgius be atsako („winner'ius“), o jo varžovas atsakė 26-ais. Austras laimėjo 72-u proc. savo pirmųjų padavimų ir penkis kartus palaužė varžovo kirčių serijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius