Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 03

Pirmasis R.Berankio varžovas Meksikoje – 16-metis, laimėjęs jaunių Vimbldoną

Ketvirtoji ATP „Challenger“ serijos turnyro Monterėjuje raketė Ričardas Berankis (ATP-72) po pirmadienį prasidėjusių pirmojo etapo kovų sužinojo oponentą, su kuriuo kausis antrajame varžybų rate.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Scanpix“/AP nuotr.

Pirmuoju vilniečio grobiu „Abierto GNP Seguros“ turnyre bus 16-os metų jaunuolis iš Japonijos – Shintaro Mochizuki (ATP-808).

Dešiniarankis tenisininkas pirmajame etape po atkaklios trijų setų kovos rezultatu 6:3, 4:6, 6:2 įveikė kortų šeimininką Juaną Alejandro Hernandezą Serrano (ATP-830).

16-metis yra įvardijamas kaip vienas iš savo šalies teniso šviesulių – praėjusių metų jaunimo Vimbldone nesutiko sau lygių ir iškovojo čempiono trofėjų, tapdamas pirmuoju Japonijos tenisininku, prasibrovusiu į jaunimo „Didžiojo kirčio“ turnyro finalą.

Turnyras Monterėjuje yra tik antrasis jaunuolio „Challenger“ turnyras karjeroje, o vakarykštė pergalė buvo apskritai pirmoji. Praėjusiame sezone japonui pavyko pasiekti keletą „Futures“ turnyrų pusfinalių.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Shintaro Mochizuki
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Shintaro Mochizuki

Įdomus faktas – S.Mochizuki šiuo metu galėjo būti ne talentingas teniso, bet beisbolo žaidėjas. Didelis „New York Yankees“ komandos gerbėjas būdamas maždaug 10 metų amžiaus planavo susikoncentruoti tik ties beisbolu, tačiau galiausiai pasirinko tenisą.

Visgi lažybininkai japono šansais patekti į trečią „Abierto GNP Seguros“ etapą netiki – tenisininko galimybės laimėti vertinamos tik maždaug 14,5 procento.

Turnyro organizatorių sprendimu šis mačas šiandien (antradienį) vyks centriniame korte nepaisant to, kad tuo pačiu metu Monterėjuje vyksta ir pagrindinio WTA turo turnyras.

Preliminarus susitikimo laikas – 20:00 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius