Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 03

Pirmoji R.Berankio treniruotė Rio – su raketes ir aprangą pametusiu Australijos talentu

Ričardas Berankis trečiadienį Rio de Žaneire surengė pirmąją savo treniruotę. O ji tikrai buvo įsimintina, nes geriausias Lietuvos tenisininkas prieš olimpines žaidynes apšilinėjo su raketes ir aprangą kelionės metu pametusiu Australijos talentu Thanasiu Kokkinakiu.
Daviso taurė: Ričardas Berankis ir Viktoras Durasovičius
Daviso taurė: Ričardas Berankis ir Viktoras Durasovičius / Alvydo Januševičaus nuotr.

452-ą vietą ATP reitinge užimantis Th.Kokkinakis į Rio de Žaneirą antradienį atskrido su gausia palyda, tačiau svarbiausi jo darbo įrankiai – teniso raketės ir apranga – pasiliko Dubajuje.

Dėl to 20-metis australas antradienio treniruotėje su R.Berankiu naudojosi kolegų paskolinta „Wilson“ rakete ir vienu dydžiu per mažais bėgimo batais. Tačiau net ir tai neaptemdė Th.Kokkinakio nuotaikos.

„Nežaidžiau labai ilgą laiką, tad man malonu būti čia kartu su kitais tenisininkais. Tiesa, mano nuotaika dar labiau pagerės, kai atgausiu savo raketes“, – nusijuokė Th.Kokkinakis.

Buvusi 69-oji pasaulio raketė Rio žaidynėse dalyvaus pirmajame savo turnyre po dešimties mėnesių pertraukos, kurią padaryti privertė peties trauma ir operacija.

Kaip ir Th.Kokkinakiui, R.Berankiui tai buvo pirmoji treniruotė Rio de Žaneire. Nors nežaidė daugiau nei mėnesį, Lietuvos tenisininkas į Braziliją išvyko pasitikėdamas savimi ir džiaugdamasis, jog taps seniausio sporto renginio pasaulyje dalimi.

Primename, kad R.Berankis yra pirmasis Lietuvos tenisininkas istorijoje, dalyvausiantis olimpinėse žaidynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius