Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 06 01

Populiariausių pasaulio sportininkų dešimtuke – du teniso atstovai

ESPN paskelbė populiariausių pasaulio sportininkų šimtuką, o aukščiausią vietą iš visų teniso atstovų užėmė šių metų „Australian Open“ čempionas Rogeris Federeris. Buvo skaičiuojami atletų sekėjai „Facebook“, „Twitter“ ir „Instagram“ socialiniuose tinkluose bei jų populiarumas „Google“ paieškoje.
Rogeris Federeris prieš Rafaelį Nadalį
Rogeris Federeris prieš Rafaelį Nadalį / „Scanpix“ nuotr.

Dėl savo populiarumo R.Federeris kasmet uždirba apie 60 mln. JAV dolerių iš reklamos, o sudėjus visus jo sekėjus socialiniuose tinkluose gausime net 23,7 mln. žmonių.

Į pirmąjį ESPN populiariausių sportininkų dešimtuką pateko ir ispanas Rafaelis Nadalis. Jis užėmė 9 vietą, o jo piniginę kasmet papildo apie 32 mln. JAV dolerių, o jo sekėjų armiją sudaro 26,8 mln. žmonių.

R.Federeris ir R.Nadalis yra viena vieta aukščiau, nei šiame sąraše buvo praėjusiais metais.

Serbas Novakas Džokovičius šiame sąraše dvyliktas. Jis uždirba 34 mln. JAV dolerių ir turi 17,1 mln. sekėjų. Antrąją vietą tarp visų moterų atlečių bei devynioliktąją iš viso užėmė Serena Williams. Ji uždirba 20 mln. JAV dolerių, o tai yra penkiais daugiau, nei į savo kišenę pavyksta susikrauti rusei Marijai Šarapovai. Ji užėmė 23 vietą.

Toliau sąraše sutinkame Kei Nishikorį (20 vieta), Andy Murray (32), Staną Wawrinką (42), o Caroline Wozniacki bei Eugenie Bouchard užėmė atitinkamai 87 ir 93 pozicijas.

Pirmąjį trejetuką šiame sąraše sudarė Madrido „Real“ futbolininkas Cristiano Ronaldo, „Cavaliers“ krepšininkas LeBronas Jamesas bei „Barcelona“ futbolininkas Lionelis Messi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius