-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 22

Prancūzijos tenisininkui – šimtatūkstantinė bauda dėl sukčiavimo dvikovos metu

Nešvariais darbeliais užsiimti Madride vykusių „Masters“ pirmenybių metu nusprendęs Hugo Gastonas (ATP-108) sulaukė milžiniškos baudos iš ATP.
Hugo Gastonas
Hugo Gastonas / „Scanpix“ nuotr.

22-ejų Prancūzijos tenisininkui teks pakloti net 144 tūkstančius JAV dolerių už incidentą Ispanijos sostinėje vykusiose pirmenybėse „Mutua Madrid Open“.

H.Gastonas antrojo etapo akistatos prieš kroatą Borną Čoričių pirmajame sete atsiliko rezultatu 3:5 ir buvo per tašką nuo pralaimėtos partijos.

Į beviltišką situaciją taško metu pakliuvęs kairiarankis prancūzas nusprendė iš kišenės išsitraukti kamuoliuką ir mestelti jį į kortą.

Įprastai tokiais atvejais, kai į aikštelę atskrieja kamuoliukas iš kitų kortų arba žaidimo įrankis iš rankų išsprūsta juos padavinėjantiems vaikams, taškas yra stabdomas ir peržaidžiamas.

Visgi šiuo metu tenisininko gudrybę perkandęs bokštelio arbitras tašką atidavė B.Čoričiui, kuris dvikovą galiausiai laimėjo rezultatu 6:3, 6:3.

Prancūzų spauda informuoja, kad tai jau ne pirmasis kartas, kuomet panašiu būdu sukčiauti bando H.Gastonas, o dėl to tenisininkui buvo skirta ir atitinkama bauda, kuri netgi viršija šio sezono uždarbį – apie 117 tūkst. JAV dolerių.

Praeityje iki 58-os pozicijos ATP reitinge pakilęs H.Gastonas į artėjančias „Roland Garros“ pirmenybes prasmuko be atrankos – jam buvo įteiktas „vardinis kvietimas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius