Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 05

Prancūzijos teniso federacija dėl siaubingo elgesio užvėrė savo duris talentui

Prancūzijos tenisininkas Corentinas Moutet (ATP-64) yra vienas iš savo šalies šviesulių, tačiau pasižymi itin sunkiu charakteriu, dėl kurio galiausiai buvo stipriai nubaustas ir teniso federacijos.
Corentinas Moutet
Corentinas Moutet / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Pranešama, kad Prancūzijos teniso federacija nusprendė nutraukti bet kokius ryšius su 23-ejų tenisininku, kuris ir toliau nepataiso savo elgesio mačų metu ir nuolatos įsivelia į skandalus.

C.Moutet praras visą federacijos suteikiamą finansavimą, negalės naudotis ir šiai organizacijai priklausančių trenerių pagalba.

Prancūzijos teniso federacijos kantrybė galutinai išseko po C.Moutet konflikto su bulgaru Adrijanu Andrejevu viename iš „Challenger“ turnyrų, kuriame tenisininkų konfliktas beveik peraugo į muštynes.

Tiesa, tai toli gražu nebuvo vienintelis nepavyzdingo C.Moutet elgesio atvejis. Prancūzas nuolatos tampa tikru galvos skausmu arbitrams, naudoja necenzūrinę leksiką ir gauna įspėjimus, kurie virsta piniginėmis baudomis.

Nors yra vienas talentingiausių savo kartos atstovų šalyje, C.Moutet taip nė sykio per savo karjerą ir neapsivilko savo šalies marškinėlių Daviso taurės varžybose.

Pagal ATP reitingą iš visų Prancūzijos atstovų jis yra penktas. Itin solidus pasirodymas „Masters“ turnyre Paryžiuje, kuriame buvo įveikti Borna Čoričius (ATP-26) su Cameronie Norrie (ATP-13), tenisininką pasauliniame ATP reitinge pakels net per 13 pozicijų į 51-ąją vietą – tai bus naujasis karjeros rekordas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius