-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 16

Prancūzijos teniso federacija oficialiai atleido savo direktorių

Prancūzijos teniso federacija „FFT“ paskelbė, kad oficialiai atsisako Gilberto Yserno paslaugų. Pranešimai, kad prancūzas turės palikti savo darbo vietą pasirodė dar sausio mėnesį, tačiau dabar juos patvirtino pati „FFT“. Federacijos direktorius taip pat ėjo ir „French Open“ vadovo pareigas, tačiau buvo atleistas ir iš šio posto.
French Open
French Open / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Gaelis Monfilsas

Manoma, kad atleidimo priežastis yra nuolatiniai nesutarimai. G.Ysernas su kitais organizacijos nariais nuolat pykosi, todėl buvo nuspręsta atsisakyti vadovo paslaugų.

„Kelios priežastys lėmė, kad turėjome priimti tokį kardinalų sprendimą, – teigė vienas iš federacijos narių. – G.Ysernas peržengė savo pareigų ribas ir kišo savo nosį ten kur jam nepridera.“

Iki šios žinios Prancūzijos tenisas ir taip išgyveno ne pačius geriausius laikus, o G.Yserno atleidimas tik dar labiau padidins nesutarimus tarp žaidėjų bei valdžios.

Kiek anksčiau Prancūzijos Daviso taurės komandos kapitonas Arnaudas Clementas buvo atleistas ir į jo vietą paskirtas Yanickas Noah. Ne gana to, naujasis treneris pirmąjį čempionato mačą pasirinko žaisti Gvadalupės saloje, o tai itin nepatiko vienam geriausių Prancūzijos tenisininkų Gaeliui Monfilsui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius