Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 25

Prancūzijos teniso federacija pratęsė sankcijas Benoit Paire

Prancūzijos teniso federacija (FFT) pranešė pratęsianti sankcijas 27-erių metų tenisininkui Benoit Paire, kuris pasaulio reitinge užima 38-ą vietą.
Benoit Paire
Benoit Paire / „Scanpix“ nuotr.

Primename, kad FFT B.Paire suspendavo rugpjūčio mėnesio pabaigoje. Prancūzijos teniso federacijos kirčio tuomet sulaukė ir prancūzės Caroline Garcia bei Kristina Mladenovič, tačiau pastarosioms sankcijos savaitgalį buvo panaikintos.

Prancūziška trijulė FFT nemalonės sulaukė Rio olimpinių žaidynių metu. Anot federacijos, trio Rio de Žaneire elgėsi netinkamai ir padarė gėdą Prancūzijai.

B.Paire buvo nubaustas dėl to, kad olimpiadoje „elgėsi nederamai ir nepaisė olimpiečiams taikomų reikalavimų“, dažnai atsidurdavo už olimpinio kaimelio ribų ir priekaištavo pačiai olimpiadai, nes už dalyvavimą joje tenisininkai negavo reitingo taškų.

Tai reiškia, kad B.Paire, skirtingai nei K.Mladenovič ir C.Garcia, vis dar negalės atstovauti Prancūzijos teniso rinktinei. 38-oji pasaulio raketė taip pat iš FFT nesulauks jokios paramos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius